Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...




Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έχοντας παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζοντας τον ρόλο που παίζει ένα προπονητικό κέντρο, μόλις ανέλαβε τον προεδρικό θώκο φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή του...

Στη Νέα Μεσημβρία (η οποία βρίσκεται δυτικά, έξω από τη Θεσσαλονίκη) τον Ιούνιο του 2008 αποφασίστηκε να κατασκευαστεί το νέο αθλητικό κέντρο το οποίο θα προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες τόσο στην ίδια την ομάδα, όσο και στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής στην δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης. Το προπονητικό κέντρο χτίζεται σε έκταση 70 στρεμμάτων (50.250.00 μ. το ένα κομμάτι και 19.750.00μ. το δεύτερο) που παραχωρήθηκαν στην ΠΑΕ έναντι συμβολικού τιμήματος για 25 χρόνια από τον δήμο Αγίου Αθανασίου.

Οπως έχετε την ευκαιρία να δείτε, σε 5 από τα 7 γήπεδα έχει στρωθεί χλοοτάπητας, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί πυλώνες και τα προκάτ προσωρινά αποδυτήρια (προσφορά του πρώην παράγοντα του συλλόγου, Βασίλη Σεργιαννίδη) προτού χτιστεί το κεντρικό και βασικό κτίριο.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, μέσα στον Οκτώβριο θα στεγαστεί η δεύτερη ομάδα και τα τμήματα υποδομής, ενώ μέσα στη σεζόν αναμένεται να στεγαστεί και η πρώτη ομάδα.

Το αθλητικό κέντρο θα περιλαμβάνει:

* 7 γήπεδα (3 για την Α' ομάδα, 3 για τα τμήματα υποδομής και 1 για αγώνες της ομάδας U21)
* Ξενώνες για την πρώτη και δεύτερη ομάδα
* Χώροι ανάπαυσης αθλητών
* Γυμναστήριο
* Πισίνα, σάουνα
* Αίθουσες προβολών, Press room
* Αποδυτήρια
* Καφέ - ρεστοράν
* Γραφεία
* Παρκινγκ


ΠΗΓΗ:CONTRA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες