Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΕ ΠΑΟΚ:ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΛΙΟΥΤΑ


Την απόκτηση του Φώτη Λιούτα ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο 23χρονος γκαρντ...

...
που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή, έχει ύψος 1,93μ. και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο New Hampshire (2004-08).

Στο μεταξύ, εκτός προπονήσεων θα παραμείνει για μερικές ακόμη ο Χρήστος Ταπούτος, αφού δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του στη γάμπα του δεξιού του ποδιού. Από τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα, αλλά πρέπει να συνεχίσει με συντηρητική αγωγή και για τον λόγο αυτό δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Βρσατς της Σερβίας. Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε από σήμερα ο Γιάννης Δεμερτζής, ενώ Καυκής και Μονρό μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας, όχι όμως σε φουλ ρυθμούς.

Τέλος, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Αντώνης Κεσίσογλου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, που είναι μέλος της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά από την περσινή σεζόν προπονούνταν με την ανδρική ομάδα και ακολούθησε την προετοιμασία στο Λιτόχωρο, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας. Ο Αντώνης Κεσίσογλου γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1991 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως φόργουορντ και σέντερ. Εχει δύο συμμετοχές στην Α1.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες