Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΙ Ο ΜΠΙΖΕΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!


<Για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός προπονήσεων ο Μπιζέρα. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα (3/9) σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υποφέρει από οίδημα στο δικέφαλο.
span class="fullpost
Ένα ακόμη πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρά ήρθε να προστεθεί. Ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από αμυντικούς ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός από τον Μαλεζά όλοι οι υπόλοιποι είναι τραυματίες, Τσιρίλο και Κοντρέρας.

Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα καθώς ο Φερνάντο Σάντος είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει επειγόντως λύση στα μετόπισθεν. Μέχρι την επανέναρξη του Πρωταθλήματος υπολείπεται μια ολόκληρη εβδομάδα με τον Πορτογάλο από την Παρασκευή να ξεκινάει τις δοκιμές.

Με τους Κονσεισάο και Γκαρσία να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Σάντος ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Ο Μίρκο Σαβίνι επέστρεψε από την Ιταλία και ενσωματώθηκε κι αυτός στο πρόγραμμα της ομάδας, κάτι που δεν ισχύει για τους δύο τραυματίες, Κοντρέρας και Σνάουτσερ οι οποίοι ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες