Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...


Ένα νέο ηχογραφημένο μήνυμα του αρχηγού της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, δια του οποίου απευθύνεται στους Ευρωπαίους και αξιώνει να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Αφγανιστάν, ανακοίνωσε πως υπάρχει στο διαδίκτυο η Site, υπηρεσία παρακολούθησης ισλαμικών ιστοσελίδων με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.



«Δεν απαιτούμε κάτι άδικο. Εσείς οφείλετε να θέσετε ένα τέλος στην αδικία και να αποσύρετε τους στρατιώτες σας από το Αφγανιστάν. Ένας ευφυής άνθρωπος δεν ξοδεύει τα παιδιά του και τον πλούτο του προς όφελος μίας συμμορίας στην Ουάσινγκτον», αναφέρει στο μήνυμά διάρκειας περίπου 5 λεπτών ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.
«Είναι ντροπή να αποτελείτε μέρος μίας συμμαχίας, της οποίας ο ηγέτης δεν ενδιαφέρεται για την αιμοτοχυσία που προκαλείται από ηθελημένους βομβαρδισμούς σε χωριά», τόνισε, αναφερόμενος στις απώλειες αμάχων από τις επιθέσεις με πυραύλους εναντίον μαχητών Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

«Εάν είχατε παρατηρήσει τους μαζικούς θανάτους των Αμερικανών και των συμμάχων τους στο βόρειο Αφγανιστάν, τότε θα κατανοούσατε τα αιματηρά γεγονότα στη Μαδρίτη και το Λονδίνο», είπε, αναφερόμενος στις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2004 και το 2005, αντίστοιχα.


Το νέο αυτό μήνυμα, σύμφωνα με τη Site, έχε αγγλικούς και γερμανικούς υπότιτλους, ενώ συνοδεύεται από σταθερή εικόνα του Οσάμα Μπιν Λάντεν και ανέβηκε στο διαδίκτυο σε forum για τη Τζιχάντ. Ως προς το πλήρες περιεχόμενο του ηχογραφημένου μηνύματος, πρόκειται να δοθεί αργότερα στη δημοσιότητα, όπως ανακοινώθηκε από τη SITE.

Το τελευταίο μήνυμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, απευθυνόταν προς τον αμερικανικό λαό και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο λίγες μόλις ημέρες μετά την επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες