Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Σάντος: «Πάμε για διπλό στην Τρίπολη»


Ο Φερνάντο Σάντος χθες επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και στο περιθώριο της παρουσίας του δήλωσε τα εξής...


«Δεν είχε τύχει να ξαναέρθω στην Έκθεση και πραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς βλέπω όλα τα περίπτερα γεμάτα», επισήμανε αρχικά. «Είναι σημαντικό για μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη να φιλοξενεί τέτοιες εκδηλώσεις καθώς προβάλλεται η πόλη διεθνώς. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει η ομάδα σε μία τόσο σημαντική έκθεση, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλο τον κόσμο το προϊόν της. Ο ΠΑΟΚ είναι είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να δίνει το παρών του σε κάθε μεγάλη εκδήλωση όπως είναι αυτή η διεθνή έκθεση», πρόσθεσε ο τεχνικός ο Δικεφάλου.
Όσο για το προσεχές ματς της ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη; «Ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Εμείς θα πάμε για το διπλό στην Τρίπολη, όπως πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

πηγη:metrosport


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες