Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Αναβάλλεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της Λίβερπουλ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Reds, λόγω της οικονομικής κρίσης που δεν επιτρέπει στους δυο άνδρες να κάνουν μια επένδυση που θα αγγίξει τα 560 εκ. ευρω.

Κακά είναι τα μαντάτα για τους φίλους της ιστορικής Λίβερπουλ, αφού όπως όλα δείχνουν η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας αναβάλλεται προσωρινά, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτό δήλωσε εξάλλου και ο διευθυντής μάρκετινγκ του συλλόγου, Κρίστιαν Πούρσλου:

"Οι εργασίες για την κατασκευή του Στάνλεϊ Παρκ θα ξεκινήσουν όταν η κρίση που υπάρχει στις τράπεζες παρέλθει, και η παγκόσμια οικονομία αποκτήσει και πάλι σταθερότητα", ήταν τα λόγια του Πούρσλου.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτης των Reds δεν έχουν ορίσει ακόμα νέα ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών, όμως όλοι ευελπιστούν πως αυτό θα είναι έτοιμο μέχρι το 2018, όταν και η Αγγλία θα ευελπιστεί πως θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Άνφιλντ μπορεί να είναι η ιστορική έδρα του συλλόγου, όμως το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 45.000 θεατές και έχοντας 34 σουϊτες, φέρνει σε μειονεκτική θέση την ομάδα σε σχέση με τις αντιπάλους, που έχουν μεγαλύτερα γήπεδα και κατά συνέπεια περισσότερα έσοδα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες