Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΟΥΕΝ...ΣΤΟ 96' ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΙΤΙ...


ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!Ο Μάικλ Όουεν χάρισε την νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 96' επί της Σίτι με 4-3, σε ένα τρομερό ματς στο "Ολντ Τράφορντ".



Δύο γκολ πέτυχε ο Ντάρεν Φλέτσερ για τους γηπεδούχους και άλλα ο Κρεγκ Μπέλαμι για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας μάλιστα το 3-3 στο 90'.

Οι "πολίτες" ισοφάρισαν τρεις φορές, όμως δεν είχαν χρόνο και για τέταρτη απάντηση, έτσι υποχρεώθηκαν στην πρώτη του ήττα φέτος.

Η αναμέτρηση

Μόλις στο 2' ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ από την πάσα του Πατρίς Εβρά.

Η απάντηση για τους "πολίτες" δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 16' ο Κάρλος Τέβες τροφοδότησε τον Γκάρεθ Μπάρι και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε.

Την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Σίτι, καθώς στο 45' ο Κολό Τουρέ έκανε την ατομική προσπάθεια και βρήκε τον Τέβες δεξιά στην περιοχή, αυτός έκανε το πλασέ και η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φόστερ.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 49' με την κεφαλιά του Ντάρεν Φλέτσερ στο 49'.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίσουν και πάλι, με τον Κρεγκ Μπέλαμι να κάνει εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά και με άπιαστο δεξί σουτ νίκησε τον Φόστερ, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "γάμα".

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν εν συνεχεία την πρωτοβουλία και πίεσαν για το τρίτο γκολ, όμως ο Σέι Γκίβεν ήταν εξαιρετικός και απέκρουσε εντυπωσιακά δύο κεφαλιές του Μπερμπάτοφ και ένα σουτ του Γκιγκς.

Ο Γκίβεν δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο και στο 81' με τον Φλέτσερ να παίρνει την κεφαλιά και να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Οι "πολίτες" είχαν και τρίτη απάντηση, αυτήν την φορά με το δεύτερο γκολ του Μπέλαμι στο 90'. Ο Φέρντιναντ έκανε λάθος εκτέλεση φάουλ με αποτέλεσμα να φύγει σε αντεπίθεση ο Ουαλός ο οποίος από πλάγια αριστερά μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και τον Φόστερ και πλάσαρε από πολύ πλάγια για το 3-3.

Ο Μάικλ Όουεν είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή και στο έκτο λεπτό των καθηστερήσεων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή από την μπαλιά του Γκιγκς και πλάσαρε σωστά νικώντας τον Γκίβεν και χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με 4-3.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Φόστερ, Ο'Σέι, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Άντερσον (93' Κάρικ), Φλέτσερ, Γκιγκς, Παρκ (62' Βαλένσια), Μπερμπάτοφ (78' Όουεν), Ρούνεϊ.
MAN. ΣΙΤΙ: Γκίβεν, Μάικα Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Κολό Τουρέ, Μπριτζ, Μπάρι, Άιρλαντ, Ντε Γιονγκ (83' Μάρτιν Πετρόφ), Ράιτ-Φίλιπς, Τέβες, Μπέλαμι.

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 15 (5)
2. Μάν. Γιουνάιτεντ 15 (6)
3. Λίβερπουλ 12 (6)
4. Μάν. Σίτι 12 (5)
5. Τότεναμ 12 (5)
6. Άστον Βίλα 12 (5)
7. Άρσεναλ 9 (5)
8. Σάντερλαντ 9 (6)
9. Μπέρνλι 9 (6)
10. Στόουκ 8 (6)
11. Μπέρμιγχαμ 7 (5)
12. Γουλβς 7 (6)
13. Φούλαμ 6 (5)
14. Γουΐγκαν 6 (6)
15. Γουέστ Χαμ 4 (4)
16. Μπλάκμπερν 4 (4)
17. Χαλ 4 (6)
18. Μπόλτον 4 (6)
19. Έβερτον 3 (3)
20. Πόρτσμουθ 0 (6)

*Σε παρένθεση τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα

Ο πίνακας των σκόρερς

6 γκολ
Γουέιν Ρούνεϊ (Μάν. Γιουνάιτεντ)

5 γκολ
Ζερμέιν Ντεφόε (Τότεναμ)
Ντάρεν Μπεντ (Σάντερλαντ)
Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ)

4 γκολ
Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Μάν. Σίτι)
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι)

3 γκολ
Γιόσι Μπεναγούν (Λίβερπουλ)
Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ (Άστον Βίλα)
Σεσκ Φάμπρεγκας (Άρσεναλ)
Ντιρκ Κάιτ (Λίβερπουλ)
Τόμας Βερμάελεν (Άρσεναλ)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες