Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

3 εκ. ευρώ ζητάει ο Ετό από την Μπαρτσελόνα


Τρία εκατ. ευρώ, αξιώνει ο Σαμουέλ Ετό από την Μπαρτσελόνα, λόγω της μεταγραφής του στην Ιντερ. Ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης αρνούνται να καταβάλουν τα χρήματα στον -μέχρι το καλοκαίρι- παίκτη τους, όπως μετέδωσε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Catalunya Radio»...


Ο Καμερουνέζος στράικερ και οι εκπρόσωποί του πιστεύουν ότι αυτό το ποσό αντιστοιχεί στο 15% του κόστους της μεταγραφής του από την «Μπάρτσα» στην Ίντερ τον περασμένο Ιούλιο.



Πριν από αρκετά χρόνια η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών αποφάσισε ότι οι παίκτες δικαιούνται να λαμβάνουν το προαναφερθέν ποσοστό από το κόστος που καταβάλλεται για τις μεταγραφές τους. Ωστόσο, οι Καταλανοί ισχυρίζονται ότι το 15% ισχύει μόνο για μεταγραφές μεταξύ δύο ισπανικών συλλόγων και πως, σε κάθε περίπτωση, αυτό θα πρέπει να καταβληθεί από την ομάδα που αποκτά τον παίκτη και όχι από αυτήν που τον παραχωρεί. Έτσι, όπως μεταδίδουν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ, η υπόθεση αναμένεται να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.


Η παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού στους πρωταθλητές Ιταλίας κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και εντάχθηκε στο πλαίσιο της μετακίνησης του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς από τους «νερατζούρι» στην Μπαρτσελόνα. Ο Ετό σημείωσε 121 τέρματα με την κυανέρυθρη φανέλα από το 2004 έως το 2009 και είναι ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του καταλανικού συλλόγου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες