Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Μέσι ως το 2016 με ρήτρα 250 εκατ. ευρώ!


Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι μικρός, αλλά η αξία του είναι ανεκτίμητη κι αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στην Μπαρτσελόνα κι έσπευσαν να «δέσουν» τον Αργεντινό στράικερ στο «Καμπ Νου»...


Οι διοικούντες των πρωταθλητών Ευρώπης, εξασφάλισαν την παρουσία του Μέσι στην ομάδα τους μέχρι το 2016, προσφέροντάς του ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης που μπήκε στο νέο του συμβόλαιο (σ.σ.: το προηγούμενο έληγε το 2014 και η ρήτρα ήταν 150 εκατ. ευρώ) ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μέσι πήγε στα γραφεία της ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής και συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «μπλαουγράνα», Ζοάν Λαπόρτα και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να επεκτείνουν για άλλα δυο χρόνια τη συνεργασία τους.

Ο 22χρονος άσος, που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στις ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις κι εν συνεχεία σ' αυτές της Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται στον καταλανικό σύλλογο (σ.σ: πρώτη ομάδα) από το 2004 και σε 110 συμμετοχές μετράει 55 γκολ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες