Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ 2009-2010


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ...


Οπως και πολλοι απο εμας την ονειρευομασταν εδω και πολλα χρονια...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Εμφανιση Κοκκινη και Ασπρη με ριγες! Οπως την περιμεναμε, και οπως αλλωστε ειναι τα χρωματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ετσι επρεπε να ειναι απο χρονια, και επιτελους, χαρη στους Αγγελοπουλους διορθωθηκε και αυτο το... λαθος. Αυτο που πρεπει να διορθωθει, ειναι και τα λαβαρα στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας. Τον θελουμε παντου πρωτο τον Ολυμπιακο μας...

Ας ειναι γουρικη η καινουρια εμφανιση που θα φορεθει απο τους Πειραιωτες Παπαλουκα, Κλειζα, Ουειφερ, Τσιλντρες, Μπουρουση...

Καλη χρονια και στο μπασκετ Θρυλε μας...

Η περσινή σεζόν είναι επίσημα ΠΑΡΕΛΘΟΝ, οι μεταγραφές όπως όλα δείχνουν ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, η ομάδα ξεκινάει απο την αρχή την μεγάλη της προσπάθεια να ξαναφτάσει εκεί που νομοτελειακά θα φτάσει...



ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!


Σήμερα αποκαλύφθηκε το νέο σήμα της ομάδας μπάσκετ που τελικά δεν θυμίζει τόσο πολύ τα παλιά όπως μας είχανε προιδεάσει αλλά είναι πάρα πολύ όμορφο κατά την προσωπικό μου άποψη και δεν διαφοροποιείται απο το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ. Τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ έφηβο.Η φανέλα αυτή είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πορωτική και ταυτίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ με τα θέλω και τα πιστεύω κάθε γαύρου απανταχού της γής. ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ-ΠΑΝΤΑ ΡΙΓΩΤΗ. Μετα απο αυτά με την νέα εμφανιση σας παραθέτω και δηλώσεις απο την πρώτη προπόνηση:
Παναγιώτης Γιαννάκης : "Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, η ομάδα έχει ποιότητα, και αυτοί που ήρθαν αλλά και αυτοί που έμειναν, έχουν την δυνατότητα να παίξουν ακόμη καλύτερο μπάσκετ, στόχος της ομάδας μας είναι η κορυφή, την περυσινή χρονιά αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε σε πολύ δύσκολες έδρες, και μάθαμε πολλά πράγματα από τα λάθη μας. Είναι σημαντικό πως ο βασικός κορμός έχει μείνει ίδιο όπως πέρυσι."

Θοδωρής Παπαλουκάς : "Ήταν δύσκολη επιλογή για εμένα να μην πάω στην εθνική, όμως αυτό με βοήθησε να ξεκουραστώ, σωματικά και κυρίως πνευματικά, κατάφερα να καθαρίσω το μυαλό μου και τώρα είμαι γεμάτος διάθεση να παίξω μπάσκετ."



Αυτά τα λίγα απο μένα για αυτήν την πρώτη προπόνηση. Τα λόγια είναι πλέον ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΕΡΙΤΤΑ. Το μόνο που περιμένουμε απο αυτούς πλέον είναι ΝΙΚΕΣ, ΝΙΚΕΣ, ΝΙΚΕΣ και ΚΟΥΠΕΣ, ΚΟΥΠΕΣ, ΚΟΥΠΕΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες