Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΕ 13 ΩΡΕΣ ΗΠΙΕ 40 ΜΠΥΡΕΣ Ο ΠΩΛ ΓΚΑΣΚΟΙΝ!!!!!!


Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική εφημερίδα "Sun" ο Άγγλος πρώην άσος ήταν πρωταγωνιστής μίας βραδιάς ρεκόρ σε παμπ του Λονδίνου, καθώς κατανάλωσε 40 μπύρες μέσα σε 13 ώρες (!), ενώ προηγουμένως είχε κάνει "προθέρμανση" σε ξενοδοχείο με έξι μπύρες μέσα σε 20 λεπτά.



Το ίδιο βράδυ μάλιστα έστελνε γραπτά μηνύματα στην 20χρονη φίλη του και φοιτήτρια, Τζέιντ Φρίμαν, γράφοντάς της ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά ταυτόχρονα πως είναι πεπεισμένος ότι θα ξαναγυρίσει στην Εθνική Αγγλίας.

"Βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη. Αν δεν μπει σε κλινική αποτοξίνωσης θα πεθάνει μέσα σε 18 μήνες. Το σώμα του θα παραδωθεί σύντομα, φαίνεται είναι σε αποστολή να εξοντώσει τον εαυτό του.

Και είναι αυτός που θα τα καταφέρει. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κάτι τέτοιο", τόνισε η νεαρή φοιτήτρια, η οποία αναφέρθηκε μάλιστα στο περιστατικό που ο Γκασκόιν κατανάλωσε έξι ποτήρια μπύρας μπροστά στα έκπληκτα μάτια της.

"Έβαλε μουσική από Φιλ Κόλινς και είπε ότι τον έκανε να σκέφτεται τον Μπόμπι (Ρόμπσον), που ήταν κάτι σαν πατέρας για εκείνον. Ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι όλοι τον εγκαταλείπουν. Ακολούθως ήπιε έξι μπύρες σε 20 λεπτά λες και ήταν νερό.

Του είπα να περιορίσει την κατανάλωση αλκοόλ όμως απάντησε ότι δεν είχε σημασία. Λέει ότι θέλει να πεθάνει επειδή όταν φύγει η μητέρα του (δίνει αγώνα κατά του καρκίνου) θα είναι μόνος του".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες