Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΥΡΩ-ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ...ΠΑΟ-ΝΑΖΛΙ=1-3!!!!ΓΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΣ!!!


ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ...ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ;;;;

Να ‘στε καλά βρε παιδιά που μας κάνατε να γελάσουμε πάλι. Μέσα σε λίγες ημέρες, έχετε δώσει τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχετε δύο ήττες από την Ατλέτικο και άλλη μία από τη Γαλατά. Την πιο πρόσφατη. Ήττα με 1-3 από την πολυμετοχική αστειότητα, που δεν ισιώνει με τίποτα. Η… αρμάδα του Χικ, φόρεσε το ευρωπαϊκό της κοστούμι, αλλά φαίνεται να βράχηκε από τη βροχή που έπεσε στο ΟΑΚΑ. Όπως βροχή μπορούσε να βάλει τα γκολ η Γαλατά, αλλά τους λυπήθηκε. Και μετά θέλει πρωτάθλημα ο «ιπτάμενος» Ολλανδός, αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά παιδιά, μην γελάτε. Στη συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί πριν από το παιχνίδι, ο Χικ Τεν Τεν είχε απειλήσει τον Ράικααρντ πως αν ο δεύτερος αποσπάσει βαθμό στην Αθήνα, τότε θα γίνει φονικό.

Προσέξτε γιατί ό,τι λέει ο «ιπτάμενος» το κάνει. Δεν αστειεύεται. Και για πρωτάθλημα λέει ότι πάει, άρα τα πράγματα είναι σοβαρά. Έχει οικογένεια ο άνθρωπος και θα ήταν άδικο να μπει φυλακή για το φονικό. Αμ κι αυτός ο άμοιρος ο Ράικααρντ δεν έχει ο καημένος; Τι πήγε και κέρδισε τώρα; Δεν σκέφτεται τα παιδιά του; Πάντως, εδώ που τα λέμε, οι αστείοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συντριβούν, αλλά εν τέλει εισέπραξαν μόλις τρία μπαλάκια, όσα, άλλωστε, έφαγαν και από την Ατλέτικο και από τη Σπάρτα εκτός έδρας. Κλασική ταρίφα δηλαδή.

Ο θίασος έχει πολλά να προσφέρει ακόμα με τους τσουρουκάδες που έχει εκεί και νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ούτε πέντε λεπτά δεν άντεξαν στο πρώτο μέρος και να το 0-1 από τον Ελάνο, ύστερα από την καταπληκτική πάσα του Μαρίνου. Κι όμως, αυτή η ομάδα που είναι χτισμένη από τον «ιπτάμενο» δεν μάσησε. Δέχτηκε δεύτερο γκολ, δύο λεπτά μετά την έναρξη του Β’ μέρους από τον Μπάρος και όλα μετά πήραν το δικό τους δρόμο. Ό,τι και να έκαναν, δεν έφτανε και ο κόσμος, μην μπορώντας να βλέπει άλλο αυτό το θέαμα, ξέσπασε. Ναι ξέσπασε γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι.

Όπως άνθρωπος είναι και ο Γκαμίλοβιτς, που δέχτηκε ακόμα ένα αστείο γκολ στο 58’ από τον Ελάνο. Και η γιούχα έπεσε σύννεφο μετά. 0-3 στο 58’ και τα πάντα είχαν κριθεί. Αλλά ο Σαλπιγγίδης είχε διαφορετική άποψη και μείωσε στο 77’ σε 1-3. Κι εδώ που τα λέμε, καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, αφού το 1-4 μας ανήκει. Μάλιστα, ο Λέτο έδειξε για μια ακόμα φορά την ηγετική του ικανότητα. Αρνήθηκε την εκτέλεση του κόρνερ στη σημαία τον Καραγκούνη και παραλίγο να γίνει το 2-3, αλλά δεν ήταν η βραδιά κανενός.

Όπως λοιπόν η Σπάρτα στην Πράγα και η Ατλέτικο (δύο φορές), έτσι και η Γαλατά, τίμησε το κόκκινο που υπάρχει στη φανέλα της και ανάγκασε τον Κάτω να σκεφτεί σοβαρά την απειλή του περί «φόνου» στον Ράικααρντ.

Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά φορέσατε το ευρωπαϊκό σας κοστούμι, αν και η αλήθεια είναι πως αρχίζετε και το βρωμίζετε τώρα τελευταία. Βέβαια, πάντα υπάρχουν κι άλλοι αγώνες για να μας ευχαριστείτε. Και εις ανώτερα, θα σας περιμένουμε με ανυπομονησία!

Έχετε τολμήσει και έχετε πολύ μεγάλη γλώσσα. Μέχρι το πάτωμα έχει φθάσει, αλλά μυαλό δεν λέτε να βάλετε. Φάγατε την τριάρα από την Ατλέτικο και πάλι δεν ηρεμήσατε. Μας την βγάλατε και καλύτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχετε ξεχάσει ότι οι μοναδικές της νίκες σε επίσημα ματς είναι με εσάς. Τώρα πήγατε στο Γιουρόπα Λιγκ. Και για εκεί μας είπατε ότι θα πάτε στον τελικό. Ρε, να μας τρελάνετε θέλετε; Ποιον τελικό να πάτε ρε κακομοίρηδες;

Ήρθε η Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ και σας έκανε χαβαλέ και αυτή. Πάρτε τρία μπαλάκια από τους Τούρκους και… άντε γεια. Ρόμπα σας έκαναν οι Τούρκοι και δεν ντρέπεστε καθόλου. Κατά τα άλλα έχετε το θράσος να μιλάτε για ευρωπαϊκή ομάδα. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους απλά θα σας θυμίσουμε ότι την σεζόν 2003-04 είχαμε υποδεχτεί στην Ριζούπολη την Γαλατασαράι.

Ξέρετε τι της κάναμε; Την ξεφτιλίσαμε με τον χειρότερο τρόπο. Τρία γκολ της έριξε ο Θρύλος τότε και τίμησε την φανέλα του και την Ελλάδα μας. Όσα έβαλε σε εσάς για πλάκα τους τα είχαμε βάλει τότε. Ρόμπα είχαμε κάνει τα τουρκαλάκια. Ξεχνάτε γρήγορα, όμως.
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:<<ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...>> ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:<<ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΤΡΥΠΙΑ ΑΜΥΝΑ...>> ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ:<<ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ...>>>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες