Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο Έντι Ράμα διαψεύδει την πληροφορία για αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα




Ο Έντι Ράμα διαψεύδει την πληροφορία για αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα
Στο γήπεδο Σπόρτινγκ μπροστά σε 4.000 αλβανούς μετανάστες, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Αλβανίας, μίλησε ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της χώρας Εντι Ράμα, διαψεύδοντας τη φήμη ότι ομοεθνείς του ετοιμάζουν κόμμα στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι.
Η διάψευση για τη δημιουργία Αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα ήρθε από τον Εριόν Βελιάι, στενό συνεργάτη του Εντι Ράμα, ο οποίος μιλώντας στα Νέα είπε ότι αυτό είναι φήμη που διαδίδει η ακροδεξιά. «Στόχος μας είναι να ενώσουμε όχι να διχάσουμε» δήλωσε.
Στη χθεσινή εκδήλωση στο Σπόρτινγκ ο σοσιαλιστής ηγέτης Εντι Ράμα, ο οποίος έχασε τις τελευταίες εκλογές από τον Σαλί Μπερίσα, ζήτησε από τους 4.000 ακροατές του την ψήφο τους στις εκλογές του επόμενου Ιουνίου και υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας.
«Ηρθατε με μια βαλίτσα μόνο στην Ελλάδα, αλλά αποκτήσατε σπίτια και αυτοκίνητα. Πετύχατε» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο Σπόρτινγκ ο Ράμα και υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί τον ερχόμενο Ιούνιο θα δώσει τη δυνατότητα να ψηφίζουν οι συμπατριώτες του από τον τόπο διαμονής τους.


Πηγή: Τα Νέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες