Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΜΠΛΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ;


Η αναζήτηση του προπονητή που θα πάρει τη θέση του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπαίνει σιγά σιγά στο τελικό στάδιό της και όπως όλα δείχνουν έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός...

Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Μπλατ, ένας από τους πλέον καταξιωμένους τεχνικούς που εργάζονται στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον για τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή δεν είναι καινούριο. Χρονολογείται από το καλοκαίρι, όταν είχε ήδη ληφθεί η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία με τον Καζλάουσκας.Το επεισοδιακό παιχνίδι με τη Ρωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας και οι βαριές κουβέντες που είχε εκστομίσει τότε ως ομοσπονδιακός τεχνικός των Ρώσων ο Μπλατ κατά των Ελλήνων παικτών είχαν βάλει «πάγο» στην περίπτωσή του, όπως αποδείχθηκε όμως προσωρινά. Άλλωστε ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος γιατρός.

Δεδομένου ότι η αναζήτηση Έλληνα προπονητή που να πληρεί τις προϋποθέσεις για να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν στέφθηκε με επιτυχία, το όνομα του νυν προπονητή της Μακάμπι επανήλθε στο προσκήνιο και μάλιστα δυναμικά. Ο ρωσικός Τύπος με δημοσιεύματα του στέλνει τον Μπλατ στο πάγκο του αντοπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με την παραμονή του στην Εθνική Ομάδα της χώρας, ωστόσο αυτή τη στιγμή τα πάντα παραμένουν στον… αέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες