Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ


Ο Γερμανός τεχνικός μετά το παιχνίδι με την Αργεντινή και την επιστροφή στο Ντέρμπαν, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε χαρακτηριστικά... «Περάσαμε εννιά υπέροχα χρόνια, σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές, τις οποίες δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ. Δεν έχω τίποτα με κανένα από εσάς. Πιθανότατα θα στενοχώρησα κάποιους κατά καιρούς αλλά ο,τι έκανα ήταν θέμα καθαρά αγωνιστικών επιλογών. Ο κύκλος έκλεισε και πρέπει να αλλα΄ξετε σελίδα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους σς για το μέλλον».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Τοπαλίδης που είχε νωρίτερα ανακοινώσει και αυτός την αποχώρηση του από την Εθνική ανέφερε ότι τα εννέα χρόνια στην Εθνική ήταν τα ομορφότερα της ζωής του, ενώ ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης θέλησε εκ μέρους όλων των παικτών να ευχαριστήσει τον 71χρονο τεχνικό τονίζοντας ότι είχαν μια εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Αναγνωρίζοντας την αδιαμφισβήτη προσφορά του Ότο Ρεχάγκελ, η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να τιμήσει τον Γερμανό τεχνικό για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες