Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ξανά μαζί Hamilton-Scherzinger...


Δεν πέρασαν δύο μήνες από τότε που ο οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε τρυφερό ενσταντανέ.



Το ζευγάρι πήγε για ψώνια στο Hollywood αφού σχεδιάζουν το επόμενο διάστημα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η 31χρονη τραγουδίστρια σε ερώτηση της πωλήτριας καταστήματος ρούχων για το τι ένδυμα επιθυμεί να διαλέξει απάντησε πως πρόκειται για τον δικό της γάμο ο οποίος αναμένεται να γίνει μέσα στο 2010.
Τον περασμένο Ιανουάριο οι δυο σταρ είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους μέσω επιστολής στην οποία εξηγούσαν πως ο λόγος που οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση ήταν η απόσταση που τους χώριζε αφού ο οδηγός της Formula 1 ζούσε στην Ελβετία ενώ η Nicole στο Λος Άντζελες.

Επιπλέον, τότε ο 25χρονος υποστήριξε πως στον χωρισμό τους συνέβαλαν και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο τους.

Τέλος, άτομο από το στενό περιβάλλον του Hamilton δήλωσε πως το ζευγάρι πήρε μια σκληρή απόφαση (σ.σ χωρισμό) για την οποία μετάνιωσε και την ανακάλεσε σχεδόν... αμέσως.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες