Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΠΛΟΚΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Τρίωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη για τα μέτρα τάξης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον οποίο δεν θα δώσουν το παρών φίλοι του «δικεφάλου»... Νομίζουν βέβαια οτι δεν θα πάει κόσμος!Θα είμαστε εκεί και δεν πρόκειται να αφήσουμε μόνη της την ομάδα μας...
Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από παρέμβαση του Χρήστου Πανόπουλου, παρότι η αστυνομία είχε τη διάθεση να συνδράμει για τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ακριτική πόλη. Η σύσκεψη μάλιστα διακόπηκε 2-3 φορές, αφού δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά παρόλα αυτά δεν άλλαξε η απόφαση, κάτι που σημαίνει ότι η θύρα των φιλοξενούμενων θα μείνει κενή στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά στα μέτρα ασφαλείας, η αστυνομία θα προχωρήσει σε δύο μπλόκα και δεν θα επιτρέψει έπειτα από την απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, την έλευση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι όποιοι θα πρέπει να επιδείξουν την ταυτότητά τους. Πάντως, οι φίλοι των φιλοξενούμενων έχουν ανακοινώσει ότι θα βρεθούν στα «Πηγάδια» ανεξαρτήτου της απόφασης.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βράζουν για την συγκεκριμένη απόφαση αφού επικαλούνται το γεγονός πως δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με τους άλλους «μεγάλους» (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη) που πήραν εισιτήρια από την Ξάνθη.

Υγ:ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί και ή θα μπεί μέσα ή θα κάνουμε βόλτες στην πόλη κάτι που δεν θα θέλει κανείς και αυτό είναι σίγουρο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες