Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 103 ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!!!!!!


Σοκ έχει προκληθεί στην Αμερική από την αποκάλυψη πως ένας αρκετά επιφανής παιδίατρος κατηγορείται για ασέλγεια σε τουλάχιστον 103 παιδιά.



Ο 56χρονος Earl Bradley τον περασμένο Δεκέμβριο συνελήφθη κατηγορούμενος για 33 κακουργήματα (ξυλοδαρμούς και βιασμού) ωστόσο μέσα σε λίγες εβδομάδες οι καταγγελίες από θύματα τριπλασιάστηκαν.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC, οι κατηγορίες προέκυψαν από περιστατικά που έλαβαν χώρα στο ιατρείο του όπου μαγνητοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του ενώ οι γονείς των θυμάτων περίμεναν στο διπλανό δωμάτιο, αγνοώντας για αυτά που συνέβαιναν στο παιδί τους.

Σε περίπτωση που ο παιδίατρος καταδικαστεί τότε είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη δίχως δικαίωμα έφεσης.


Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στους γονείς της πως πόνεσε πολύ όταν ο 56χρονος την εξέταζε και την άγγιξε σε απόκρυφα σημεία.

Συνολικά, ο παιδίατρος κατηγορείται για 471 επιθέσεις ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με πρωταγωνιστές αυτόν και ανήλικα από τριών μηνών έως 13 χρόνων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες