Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

FACEBOOK ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ...


Μια γυναίκα κατάφερε να βρει τον πατέρα της μετά από 50 χρόνια και να γνωρίσει την ετεροθαλή αδελφή της μέσω facebook, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα Mirror.
Η Φράνσις Σίμψον προσπαθούσε ανεπιτυχώς επί 33 χρόνια να βρει τον πατέρα της Τονι Μακνάλτον, ετών 72, τον οποίο είχε να δει από την τρυφερή ηλικία του ενός έτους, όταν χώρισαν οι γονείς της.


Από τη στιγμή της ενηλικίωσής της η γυναίκα προσπαθούσε να εντοπίσει τον κ. Μάκνάλτον δίχως όμως αποτέλεσμα καθώς αυτός είχε προχωρήσει σε αλλαγή του επωνύμου του.

Όταν όμως ένας φίλος της έφτιαξε το γενεαλογικό της δέντρο μέσω facebook, ανακάλυψε ότι είχε μια ετεροθαλή αδελφή, την Κίμ Μακνάλτον. Την πρόσθεσε στους δικτυακούς της φίλους και επιχείρησε να της μιλήσει.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αποστολής άμεσων μηνυμάτων (chat), η Φρανσις της έστειλε: «Πιθανότατα θα σοκαριστείς αλλά πρέπει να σου πω ότι μάλλον είμαστε αδελφές».

Στο μήνυμα αυτό έκπληκτη η Κίμ της απάντησε ότι βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της εκείνη τη στιγμή και την προέτρεψε να του μιλήσει.

«Θέλεις μήπως να μιλήσεις στον πατέρα μου; Κάθεται ακριβώς δίπλα μου» είπε η Κίμ

Εμφανώς συγκινημένοι, πατέρας και κόρη άρχισαν να συνομιλούν διαδικτυακά ενώ κανόνισαν να συναντηθούν απο κοντά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες