Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΛΑΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ...ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!


Υπό τον τίτλο «The JFK photo that could have changed history» ανήρτησε η ιστοσελίδα www.tmz.com μία φωτογραφία του Τζον Κένεντι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη συντροφιά τεσσάρων γυμνών νεαρών, ενώ βρισκόταν στο κατάστρωμα μίας πολυτελούς θαλαμηγού που έπλεε στη Μεσόγειο.



Η ασπρόμαυρη και ταλαιπωρημένη από το χρόνο φωτογραφία, λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίησή της και αφού έκανε το γύρο του κόσμου, αποδείχτηκε πως ήταν πλαστή!
Οι υπεύθυνοι για την επίμαχη φωτογραφία χρησιμοποίησαν μία έγχρωμη φωτογραφία του περιοδικού Playboy (τεύχος Νοεμβρίου 1967), προσθέτοντας με ψηφιακά μέσα το πρόσωπο του Τζον Κένεντι.

Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ασπρόμαυρη και σύμφωνα με τους ειδικούς που είχε επικαλεστεί πρέπει να ήταν τραβηγμένη στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Παράλληλα, οι ειδικοί που είχαν εξετάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν ανίχνευσαν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως επρόκειτο για ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία.

Στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, αναφερόταν πως υπάρχουν αρκετά άρθρα και βιβλία που κάνουν λόγο για μία κρουαζιέρα δύο εβδομάδων που πραγματοποίησε ο πρόεδρος Τζον Κένεντι στη Μεσόγειο μαζί με τον αδερφό του Τεντ Κένεντι και έναν γερουσιαστή.

Επίσης, σημείωναν πως την ίδια περίοδο η Τζάκι Κένεντι ήταν έγκυος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο οπότε και απέβαλε, τη στιγμή που ο Τζον Κένεντι βρισκόταν στην κρουαζιέρα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες