Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Αποκλεισμένη η Εγνατία από ροδακινοπαραγωγούς


Συνεχίζεται από χθες, ο επ΄αόριστον αποκλεισμός της Εγνατίας Οδού, από ροδακινοπαραγωγούς της Ημαθίας, οι οποίοι με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έχουν διακόψει την κυκλοφορίας ζητώντας από από την κυβέρνηση την υλοποίηση μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματός τους. Περίπου 200 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα βρίσκονται πάνω στο δρόμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Βέροια εκτρέπεται (παράκαμψη περίπου 5 χλμ) μέσω της εθνικής οδού στο ύψος της Αλεξάνδρειας.

Οι αγρότες της Ημαθίας, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών νομού Ημαθίας, Κώστας Λιλιόπουλος, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που έγινε η πρόσκληση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προς τους εμπλεκόμενους φορείς για συνάντηση, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, με την υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.

Οι ίδιοι λένε ότι το υπουργείο δεν απέστειλε πρόσκληση στους αγροτικούς συλλόγους, παρά μόνο στις βιομηχανίες και σε μεγάλες ομάδες παραγωγών, τα συμφέροντα των οποίων, όπως υποστηρίζουν, δεν είναι ταυτόσημα με των απλών αγροτών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες