Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...


Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του θα προσπαθήσει την Τρίτη (21:45, MEGA) κόντρα στην Άρσεναλ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον θέσει φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League....Με αφορμή την εκστρατεία περίπου 3.500 φίλων του Θρύλου στο Λονδίνο το ballikrateia.gr θυμάται μερικές από τις μεγαλύτερες εκδρομές που έγραψαν ιστορία στο πρόσφατο παρελθόν.



Στο Ντέλε Άλπι ήμασταν χιλιάδες...

Η μεγαλύτερη εκδρομή φίλων του Ολυμπιακού στο εξωτερικό ήταν την περίοδο 1998-99 στην Ιταλία με αντίπαλο την Γιουβέντους για τους “8” του Champions League.

Περίπου 10.000 φίλοι του Θρύλου σημείωσαν το δικό τους ρεκόρ, καθώς είναι η μεγαλύτερη εκδρομή Ελλήνων φιλάθλων στο εξωτερικό.

Το Ντέλε Άλπι είχε βαφτεί κόκκινο και η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να αποζημιώσει τον λαό της με ένα ανεπανάληπτο φινάλε. Το τελικό 2-1 υπέρ της Γιουβέντους ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο έδωσε το δικαίωμα στον Θρύλο να αγγίξει το... όνειρο.

Πρίγκιπες στο Μονακό και μάγκες στο Λίβερπουλ

Το 2004 οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε Πριγκιπάτο και Άνφιλντ.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί κατάκλυσαν Μονακό και Λίβεπουλ σε δύο αναμετρήσεις οι οποίες επίσης ήταν για τον θεσμό του Champions League.

Στην Γαλλία βρέθηκαν σχεδόν 8000 κόσμος, ενώ στην Αγγλία είχαν πάει περίπου 3.500 φίλοι των νταμπλούχων.

Προσκύνησε το Ολίμπικο, κατακλύστηκε το Στάμφορντ Μπριτζ

Τρία χρόνια αργότερα με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στους “16” του Champions League με τον κόσμο να φωνάζει "παρών" σε δύο από τις δυσκολότερες εξόδους της ομάδας.

Η πρώτη στην φάση των ομίλων στο Ολίμπικο κόντρα στην Λάτσιο. Η Ρώμη για ακόμη μια φορά βάφτηκε κόκκινη, καθώς ότε λίγο ούτε πολύ 8000 Έλληνες κατέκλυσαν το σπίτι της Λάτσιο. Το τελικό 2-1 υπέρ του Θρύλου απλά ήταν η επισφράγιση μίας μαγικής βραδιάς.

Λίγους μήνες μετά οι νταμπλούχοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Σχεδόν 4000 ερυθρόλευκοι στην εξέδρα του Στάμφορντ Μπριτζ έκαναν το γήπεδο του Λονδίνου να θυμίζει κάτι από Καραϊσκάκη.

OΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ,Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΩ.... ΘΡΥΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες