Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ LOOSERPOOL???


Τη χειρότερη εμφάνισή της επί των ημερών του Ράφα Μπενίτεθ έκανε η Λίβερπουλ στην ήττα (2-0) της στο Αρτέμιο Φράνκι από τη Φιορεντίνα, όπως παραδέχθηκε εκνευρισμένος ο Ισπανός τεχνικός.

«Ποτέ δεν έχουμε παίξει χειρότερα. Πότε δεν έχω δει αγώνα μας τόσο άσχημα, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν κάκιστοι. Δεν κάναμε αυτά που λέγαμε πριν την έναρξη του αγώνα. Η Φιορεντίνα έκανε εξαιρετική δουλειά, μας πίεσε σε όλο το γήπεδο και μας πίεσε τόσο ώστε να κάνουμε λάθη. Αν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις και εμείς ακριβώς αυτό κάναμε».

Για τον Στέφαν Γιόβετις, τον νεαρό Μαυροβούνιο που πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης των βιόλα ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: «Γνωρίζαμε τον Γιοβέτιτς ξέραμε ότι ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τον αφήσαμε με μία ευκαιρία να κάνει τόσα πολλά».

Ο 49χρονος τεχνικός κάλεσε τους παίκτες να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό στο επερχόμενο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Τσέλσι στο «Stamford Bridge», ενώ πρόσθεσε πως: «Θα δείτε μια εντελώς διαφορετική Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο πρωτάθλημα».

ΣΙΓΑ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες