Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Βιεϊρίνια: Δεν υπάρχουν κλίκες!


Τις πληροφορίες που ήθελαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους μετά τα τελευταία αποτελέσματα, διέψευσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.Συγκεκριμένα είπε...

Ο νεαρός άσσος δήλωσε ότι είναι «τεράστιο ψέμα» το ότι υπάρχουν κλίκες στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου του βορρά», τονίζοντας ότι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα οι νέοι παίκτες.

«Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό. Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες είναι ένα τεράστιο ψέμα», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Φυσικά ο Πορτογάλος άσσος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γκολ που ακυρώθηκε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Ενώ κλείνοντας κληθείς να σχολιάσει τη χρησιμοποίηση του στην επίθεση, είπε: «Όπου μου πει ο προπονητής προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες