Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

EKΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ...



Μπορεί όλος ο πλανήτης να μαστίζεται από οικονομική κρίση, υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν έχουν πληγή από αυτή, καθώς διαθέτουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι πιο περίεργο τραβήξει η όρεξη τους, μιας και τα πορτοφόλια τους δεν έχουν "τρύπες".

Όσοι επιθυμούν να δείξουν ότι αντέχουν την οικονομική κρίση και βεβαίως αποκτήσουν αντικείμενα που δεν κυκλοφορούν για το ευρύ κοινό, οφείλουν να επισκεφθούν μια έκθεση εκατομμυριούχων στη Μόσχα.


Σ' αυτή την έκθεση παρουσιάζονται αποκλειστικά είδη πολυτελείας και μοναδικά κομμάτια για τα πιο εκκεντρικά γούστα.

Φέτος παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένα μοντέλο της Mercedes το Kamrus SLR 750, το οποίο είναι κατασκευασμένο από χρώμιο και επενδεδυμένο εσωτερικά με διαμάντια. Επίσης ένα όχημα Hummer στο οποίο μέσα υπάρχει πίστα χορού. Η Ιταλική εταιρεία κατασκευής ελικοπτέρων Augusta παρουσιάζει τα καινούρια της μοντέλα.

Γνωστές εταιρείες κατασκευής πολυτελών ρολογιών εκθέτουν τα μοντέλα του, μερικά από τα οποία απευθύνονται σε θεοσεβούμενους Ρώσους, καθώς έχουν την εικόνα της Παναγίας στολισμένη με πολύτιμους λίθους.

Εντυπωσιακός είναι και ο ψυγειοκαταψύκτης, που στην εξωτερική επένδυση στις πόρτες του έχει δέρμα φιδιού, καθώς επίσης και μερικά από τα έπιπλα που είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από καθαρό χρυσό.

Η έκθεση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες