Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ...


Πρακτορείο μοντέλων έχει αποφασίσει να ανοίξει η Victoria Beckham με αποτέλεσμα να εισχωρήσει βαθύτερα στο χώρο της μόδας ύστερα από την επιτυχημένη σειρά ρούχων που έχει κυκλοφορήσει.



Η πρώην Spice Girl βρίσκεται σε ζητήσεις με τον μάνατζέρ της Simon Fuller ώστε να ανοίξουν το πρακτορείο στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας είπε στα μέσα ενημέρωσης: «Ο Simon γνωρίζει καλά πως η Victoria ξέρει από μόδα. Η πρώτη της εισβολή στο χώρο ήταν η συνεργασία της με τον σχεδιαστή Roland Mouret που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία».

Ο Fuller ο οποίος ήταν μάνατζερ των Spice Girls έχει το 51% του πρακτορείου London agency Storm Models στην Αγγλία και θέλει να κάνει το ίδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παράλληλα, ο μεγαλύτερος γιος της Beckham, Brooklyn, θα λάβει μέρος σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι της οργάνωσης Save The Children. «Η Victoria και ο David μίλησαν με τον Brooklyn και του εξήγησαν το πόσο καλή πράξη είναι η φιλανθρωπία και το κατάλαβε», συμπλήρωσε το ίδιο άτομο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες