Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τι συμβαίνει με τον ISON;


Ο κομητης ison(=), ειναι ενας ηλεκρικος φορεας, ενας πυκνωτης ενεργειας και σε οποιο πλανητη περναει δημιουργει ενα ηλεκτρικο συνδεσμο , δλδ σχεσεις και ενδυναμωση των συχνοτητων! Μεσω του ηλιου που περασε, και κοντα στα τελη δεκεμβριου απο οτι λενε(δεν γνωριζω ημερομηνιες) θα μας λουσουν μεγαλα γεωμαγνητικα πεδια-κυματα και θα εχουμε αύξηση για αυτες τις μερες τις δονησεις μας.

Εκτος απο τα ηλεκτρικα φαινομενα(δε θα μιλησω για αυτα)που θα παρουσιαστουν(Μου φαινεται γιαυτο εκλεισε και η ΝΑΣΑ ορισμενες βασεις ), ο κομητης θα γινει το ΓΕΓΟΝΟΣ
σε ενα μικρο τουλαχιστον μερος του πληθυσμου, οπου μεσω τις αυξησης της ηλεκτρικης φορτισης , πολλοι ανθρωποι θα συνδεσουν το ατομικο τους ηλεκτρομαγνητικο πεδιο με τη αλλα υψηλοτερα , ωστε να βιωθουν -μοιραστουν εμπειριες και κατανοησεις αλλων επιπεδων, κατι σαν μια στιγμιαια ενωση πραγματικοτητων, φυσικου και ονειρικου τυπου, δηλαδη ενσωματωση θα λεγαμε της αστρικης και φυσικης συνειδησης ενος μερος ανθρωπων.
Μπορει να εχουμε αυξηση τηλεπαθειας, διαισθησης, κοινα ονειρα, και γενικα ενα ξυπνημα-διεργεση συνειδησιακη.
αναλογα την ενταση που θα εχει ο ison μετα την ηλιακη περιφορα του, θα μαθουμε ολοι... σε λιγο καιρο... 

Φαντασου οτι αν ειναι η ενταση μεγαλη ωστε να καταστρεψει τους δορυφορους κτλ, η αντζεντα τους καταστρεφεται εντελως, αν η ενταση του κομητη εχει "πεσει" το πολυ πολυ να δουμε στην ατμοσφαιρα διαφορα σχηματα οπως το Σελας... κανεις δε ξερει το μελλον!!
Απο εσωτεριστική αποψη, ειναι η αρχη της ισοτητας ισον=ison, ειναι η μια πλευρα που θα ενωθει με την αλλη πλευρα τις εξισωσης...


Ειρήνη σε όλους!



Stamatis Missirlis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες