Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

«Παιχνίδια» της Χρυσής Αυγής με σενάρια για πρόκληση εκλογών

«Παιχνίδια» της Χρυσής Αυγής με σενάρια για πρόκληση εκλογών
ΣΧΟΛΙΟ ΝΕΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Αν είναι τόσο εύκολο να προκληθούν εκλογές, γιατί δε το έκαναν πρίν το ατυχές συμβάν, ακόμα και οι λοιποί των άλλων κομμάτων της Βουλής;;; Συμπέρασμα... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ...
 
Διάφορα σενάρια αντίδρασης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, μελετά σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις πιέσεις που δέχεται για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα αλλά και το "τσουνάμι" αποκαλύψεων που ακολούθησαν για τη δράση της. .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή επεξεργάζεται ακόμη και το σενάριο παραίτησης όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, αλλά και της άρνησης των επιλαχόντων να αναλάβουν καθήκοντα.
Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν επαναληπτικές εκλογές στις 15 περιφέρειες όπου εκλέγονται οι ισάριθμοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Κύκλοι πάντως της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας σε δημοσιογράφους τα φημολογούμενα σενάρια ανέφεραν ότι η Χρυσή Αυγή θα χρησιμοποιήσει «κάθε νόμιμο μέσο για να υπερασπισθεί τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της που καταπατούνται βάναυσα από μια ξενόδουλη κυβέρνηση».
Σημειώνεται πάντως, ότι ήδη από την περασμένη Παρασκευή, βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν παρίστανται στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, είτε του θερινού τμήματος είτε των επιτροπών.
Οι επόμενες κινήσεις
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, η Χρυσή Αυγή- αν τελικά επιβεβαιωθούν τα σενάρια των τελευταίων ωρών- θα επιχειρήσει να «πουλήσει» την κίνηση αυτή ως μία απόδειξη ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι «κολλημένοι  σε βουλευτικές καρέκλες και αξιώματα όπως οι βουλευτές των διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων που μέχρι σήμερα έχουν ψηφίσει ένα σωρό επαχθή μέτρα και μνημόνια».
Σε αυτό το σκεπτικό που για τα «μάτια» των Χρυσαυγιτών έχει βάση και μπορεί να αποδειχθεί πειστικό για την εκλογική βάση της Χ.Α., έρχεται να προστεθεί συν τοις άλλοις και ο ρόλος των διαφόρων - εφοπλιστικών κατά κύριο λόγο- συμφερόντων.
Τα συμφέροντα αυτά μετά την εξαναγκαστική υποχώρηση της κυβέρνησης σχετικά με την τροπολογία που θα τους έδινε το δικαίωμα να μην δηλώνουν στο πόθεν έσχες τις ναυτιλιακές μετοχές, είναι σφόδρα δυσαρεστημένα με τον Σαμαρά. Είναι λοιπόν έτοιμα να υποκινήσουν μία εκλογική και πολιτική αναταραχή στην χώρα με «Δούρειο Ίππο» την κίνηση της Χρυσής Αυγής για μαζική παραίτηση των βουλευτών της.
Πάντως πολλοί πιστεύουν πως τα παραπάνω σενάρια, που πιθανότατα θα επικαλεστεί η Χρυσή Αυγή, να διαρρέουν επίτηδες προκειμένου να μην τεθεί το κόμμα εκτός νόμου.
Όλα αυτά παραμένουν σε επίπεδο πληροφοριών και διαρροών, που πρώτο το Newsbomb.gr  σας μετέφερε.
Διαβάστε επίσης: 
Το σκεπτικό της Χ.Α. για παραίτηση των βουλευτών της
Έντονη φημολογία περί παραίτησης της ΚΟ της Χ.Α. για πρόκληση εκλογών
Τι είπε στην απολογία του ο Γιώργος Ρουπακιάς
Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Γιώργος Ρουπακιάς
Τα τηλέφωνα «έδωσαν» τους πέντε που μίλησαν με τον Ρουπακιά
Ο 45χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές τον Παύλο Φύσσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες