Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

«Anonymous»: «Συγγνώμη FBI, αλλά δε μας φοβίζεις»


Την ώρα που το FBI πανηγυρίζει για την «εξουδετέρωση» των χάκερ «Anonymous» επειδή τα περισσότερα μέλη τους έχουν συλληφθεί, οι τελευταίοι αντεπιτίθενται χρησιμοποιώντας και το Twitter.
«Είδε κανείς το πόδι μου; Γιατί με έκαναν κομμάτια», αναφέρει δηκτικώς ένας «Ανώνυμος», ενώ ακτιβιστές υπέρ της διαδικτυακής ελευθερίας, όπως ο Γκρεγκ Χάους, υποστηρίζουν πως οι «Anonymous» δεν έχουν ηγεσία, η σύλληψη της οποίας θα μπορούσε να τους διαλύσει.
Παρά την περί του αντιθέτου εκτίμηση του FBI, οι «Anonymous» έχουν προχωρήσει και πρόσφατα σε σημαντικές επιθέσεις, με τελευταία αυτή του Ιουλίου όταν και δημοσιοποίησαν στοιχεία από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Καταστάσεων (Federal Emergency Management Agency). Ακόμα κι εκείνοι, εξάλλου, που συνδέονται προσωπικώς με άτομα που συνελήφθησαν από τις Αρχές δηλώνουν πως δεν έχουν φοβηθεί, απλώς έχουν γίνει πιο προσεκτικοί και γι’ αυτό πιο αποτελεσματικοί. «Οι ανακοινώσεις του FBI δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξαγριώνουν περισσότερο κόσμο και να εντάσσεται στους Anonymous», σημειώνει με νόημα ο κ. Χάους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες