Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Το αφεντικό της Cosco παύεται από την προεδρία!

http://www.coscophil.com/images/cosco%20logo.jpgΚι ενώ μόλις λίγες ημέρες πέρασαν μετά την... ηχηρή παρουσία του περίφημου πλέον Κάπτεν Γουέι Τζιαφού στη χώρα μας, με στόο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Κίνας-Ελλάδας, αλλά και τις δηλώσεις τους για την ενίσχυση των σινοελληνικών επιχειρηματικών σχέσεων - ακόμη και για τη δημιουργία ενός μικρού Ντουμπάι στο Ελληνικό είχε μιλήσει- ο ισχυρός άνδρας της Cosco (China Ocean Shipping Group) αποσύρθηκε από την προεδρία του κινεζικού κολοσσού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μεταδίδει και το Loyd's List, αποσύρεται από την προεδρία με απόφαση της κυβέρνησης, τερματίζοντας τη δεκαπενταετή καριέρα του στην εταιρεία κολοσσό, ηγέτιδα παγκοσμίως στον τομέα της. Πρόεδρος αναλαμβάνει o Ma Zehua.
Σύμφωνα με το ShinoShip News εδώ και καιρό φήμες ανέφεραν πως ο ισχυρότερος άντρας στο χώρο της ναυτιλιας θα αντικατασταθεί επειδή κάποιοι επενδυτές φέρονταν να τον κατηγορούν για τις ζημίες που παρουσίαζε την τελευταία διετία ο γίγαντας Cosco. Πάντως ο Γουέι έχει ξεπεράσει την επίσημη ηλικία συνταξιοδότησης που επιβάλλεται στις κρατικές επιχειρήσεις.
Πληροφορίες του ShinoShip News αναφέρουν πως ο Γουέι θα διατηρήσει κάποιο τιμητικό ρόλο στην COSCO στην οποία εργάζεται από τη δεκαετία του '60 και έχει περάσει από πολλές θέσεις, οι περισσότερες με διοικητικές αρμοδιότητες πριν φτάσει στην κορυφή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες