Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Υπ.Οικονομικών

 Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του Ιουλίου κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή.
  Όπως δήλωσε χθες, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης είναι να έχει ψηφιστεί ως τις 19 Ιουλίου από την ελληνική Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

  Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, διατάξεις για την κατάργηση της ειδικότητας των σχολικών φυλάκων από την έναρξη της ισχύος του νόμου και των δημοτικών αστυνομικών από τις 23 Σεπτεμβρίου.
  Όπως προβλέπεται από το πολυνομοσχέδιο, οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας μεταφέρονται στην ΕΛ.ΑΣ.
  Σύμφωνα με άλλη διάταξη, επιτρέπεται να καταργούνται θέσεις ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα  σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, αποκεντρωμένες διοικήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του οικείου υπουργού, σε εκτέλεση σχετικών αποφάσεων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, μετά από τεκμηρίωση που στηρίζεται σε εκθέσεις αξιολόγησης δομών και σχέδια στελέχωσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες