Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

"Ηρωική έξοδο" επιχειρεί το ΔΝΤ;

Το ΔΝΤ «ξεζούμισε» την Ελλάδα και τώρα αποχωρεί; Αφού πληρώθηκαν τα ακούρευτα ομόλογα των Vulture Funds - συνεταίρων του ΔΝΤ από το αίμα του Ελληνικού λαού, αφού κατέστρεψαν τα πάντα, τώρα αποχωρούν παριστάνοντας τους διαφωνούντε.
Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια από κύκλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα οποία κάνουν λόγο για μία προσπάθεια "ηρωϊκής εξόδου" του Ταμείου, της κας Λαγκάρντ και του κου Τόμσεν, από το ελληνικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ''εμπλοκές'' που σημειώνονται στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση είναι αρκετά πιθανό να χρησιμεύσουν ως το πολυπόθητο ''άλλοθι'' το οποίο το ΔΝΤ αναζητά εδώ και καιρό προκειμένου να αποχωρήσει από την ελληνική τρόικα και το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.
Πρόκειται βεβαίως για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, μια απίστευτη απάτη εις βάρος της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων, καθώς αφού με τις αποφάσεις τους ''ξεζούμισαν'' τον ελληνικό λαό και τον ανάγκασαν σε θυσίες άνευ προηγουμένου, τώρα επικαλούνται δήθεν ''διαφωνίες'' στις διαπραγματεύσεις και αποχωρούν, αφήνοντας πίσω τους το χάος και την χώρα μας στις ορέξεις της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των υπόλοιπων Βορειοευρωπαίων που έχουν δείξει τις διαθέσεις τους και την... "συμπάθειά" τους απέναντί μας.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι δόσεις και τα ποσά με τα οποία συνεισφέρει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα πλέον είναι ιδιαίτερα χαμηλά, ενώ αυτήν την στιγμή για τα στελέχη του ΔΝΤ ακούγεται ότι μετράει περισσότερο η διασφάλιση της δήθεν αξιοπιστίας του, η οποία έχει πληγεί -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- λόγω της εμπλοκής του στην Ελλάδα.
Και δικαίως αναρωτιέται κανείς... Για ποια αξιοπιστία μπορεί να μιλήσει κανείς όταν το ΔΝΤ και η τρόικα, με τα χαράτσια, τα συνεχή μέτρα, τους φόρους, τις απολύσεις, οδήγησαν την ανεργία στην Ελλάδα στο 26,8% και σε ρεκόρ αυτοκτονιών κατά τη διετία 2009-2011; 
Αφού λοιπόν το ΔΝΤ ''ξεζούμισε'' τις τσέπες και  ήπιε το αίμα των Ελλήνων, αφού ''τακτοποίησε'' τα ακούρευτα ομόλογα των Vulture Funds προς όφελός του, τώρα επιδιώκει την απεμπλοκή του από την τρόικα. 
Πρόκειται το δίχως άλλο για μια από τις μεγαλύτερες απάτες εις βάρος έθνους στη νεώτερη ιστορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες