Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Δείτε τι καιρό θα κάνει σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, και τσεκάρετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει τώρα, τις επόμενες ώρες, καθημερινά και μέχρι τις επόμενες 5ημέρες.
Οι προγνώσεις και οι χάρτες στο deltiokairou.gr ανανεώνονται κάθε 5 λεπτά. Τσεκάρετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και δείτε τον καιρό σήμερα, αύριο, αλλά και τις επόμενες μέρες.


Στην Αθήνα το Σάββατο ο καιρός θα είναι κρύος με αρκετές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή θα έχει αρκετό αέρα, περιόδους ηλιοφάνειας και συννεφιάς. Η θερμοκρασία από 6-9 βαθμούς Κελσίου.

Κρύα, αλλά ηλιόλουστη η Θεσσαλονίκη το Σάββατο των Χριστουγέννων. Λίγο πιο συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε χαμηλά επίπεδα, 4-7 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, κάτω από το μηδέν τα πρωϊνά και το βράδι.

Βροχερός και με ισχυρούς ανέμους ο καιρός στα Χανιά το Σάββατο, ενώ περισσότερες θα είναι οι περίοδοι ηλιοφάνειας την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι οι 10 βαθμοί Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Πάτρα. Κυρίως ηλιόλουστος το Σάββατο, λίγα σύννεφα την Κυριακή. Η θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.

Στην Κέρκυρα προβλέπεται καλός καιρός, περισσότερη ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις το Σάββατο, κυρίως συννεφιά την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά προβλέπεται για την Λάρισα την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ η Κυριακή θα είναι κρύα, αλλά ηλιόλουστη. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι οι 6 βαθμοί Κελσίου το μεσημέρι, αλλά κάτω από το μηδέν το πρωί και το βράδι.

Κυρίως συννεφιασμένη και με ισχυρούς ανέμους η χριστουγεννιάτικη Μύκονος το Σάββατο, περισσότερο ήλιο την Κυριακή. Συννεφιά το πρωί, αλλά ηλιοφάνεια το μεσημέρι θα έχει η Λήμνος. Ηλιόλουστη θα είναι η Κυριακή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Ηλιόλουστη, αν και κάτω από το μηδέν κρύα η Αλεξανδρούπολη, ενώ άσχημο καιρό με χιονόνερο θα έχει το Σάββατο στην Καβάλα. Την Κυριακή θα έχει ήλιο, αλλά και περιόδους συννεφιάς.
 


 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες