Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τι θα γίνει στις 14 Απριλίου!!!??


Ένας τρελός επιστήμονας σήμερα μπορεί να μιλήσει και να αναπτύξει την οποιαδήποτε θεωρία του χωρίς να φοβάται αν θα τον καταλάβουν η αν θα πάρουν το μήνυμα ως έχει .
Ερχόμενο βεβαία και το νομοσχέδιο φίμωσης της ελευθερίας του λόγου (Νομίζω δεν είναι σε ισχύ ακόμα ) τόσο πιο πολύ "οι τρελοί" της γειτονιάς μπορούν σήμερα "κωδικά" να περάσουν μια απαγορευμένη πληροφορία!! Βλέπεται το νομοσχέδιο απαγορεύει να μιλήσεις για το μέλλον! Η να δώσεις μια δική σου εξήγηση στο τι είναι όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα!

Θα μπορούσα κάλλιστα λόγω πρωταπριλιάς να γράψω ότι στις 14 Απριλίου αναμένετε μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα ...και με περιοχή που έχει τα μεγαλύτερα ποσσοστα επιτυχίας στην πρόβλεψη την Καλαμάτα!!


Άλλα θα αδικούσα με αυτό τον τρόπο την πολυσύνθετη πλευρά και έρευνα πάνω στο θέμα πρόβλεψης η πρόγνωσης. Έτσι με την καρδιά πιο ελεύθερη πια και σύμμαχο τον Απρίλη θα ρισκάρω μέσα στην δίνη του μέλλοντος και θα κάνω κάτι απαγορευτικό για την έρευνα ,θα δηλώσω μέρα γεγονότος χωρίς να μπορώ (η να θέλω) να προσδιορίσω το γεγονός!. Σαν να κοιτάμε λοιπόν με τα μάτια ιέρειας από το μαντείο των Δελφών , με τα αυτιά της Σίβυλλας , πληκτρολογώντας στο τερματικό του web bot project και αναλύοντας το time wave zero επώνυμα σαν μπλοκ και ρισκάροντας στην δυνατότητα σας να μπορείτε να διαβάζετε πίσω από της γραμμές δηλώνουμε . Ότι θα συμβεί ένα γεγονός στης 14 Απριλίου πολύ πολύ σημαντικό!! Για έμενα που το γράφω μπορεί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου στις 14 Απριλίου άρα η πρόβλεψη θα είναι απόλυτα σωστή ! Βέβαια δεν θα το μάθει κανείς ...άρα σας το γράφω για να σας οδηγήσω στο λαβύρινθο του χρόνου ...για να μπορέσετε να το προσέξετε καλύτερα ...αν δεν υπάρχει εμφανή γεγονός στις 14 Απριλίου τότε κοιτάξτε τι πέρασε στα "ψιλά" γράμματα από τις πληροφορίες-γεγονότα του κόσμου και ξεκίνησε ένα ντόμινο που θα είναι ..πολύ πολύ σημαντικό!!
Γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε φαινόμενο έχει και ένα αιτιατό ...αν λοιπόν δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας ...θα πρέπει να δούμε ..τι έγινε ώστε να ξεκινήσει το γραναζι ..του ντόμινο μεγάλων αλλαγών. Το παρών κείμενο είναι για δυνατούς λύτες !! ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ 14 ΑΠΡΙΛΗ?? Θα σας περιμένω στις 14 να μου στέλνετε τα γνωστά σας σχόλια ..άλλα μην ξεχνάτε έχω σύμμαχο τον Απρίλη .... να κατορθώνει πάντα να σβήνει την ανιδεοτητα και την στενοκεφαλιά!! Καλή Πρωταπριλιά!!


Υ.Γ Έχεις σκεφθεί ότι κβαντοφυσικα σαν παρατηρητης αλλάζεις το σύμπαν γύρω σου ? Έχεις σκεφθεί ότι αν παρατηρείς κάπου συγκεκριμένα μπορεί να το κάνεις να μην συμβεί? ΙΔΙΩΣ ΑΝ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ!! Ω ναι η πρωταπριλιά είναι η αγαπημένη μου μέρα !Μια μέρα για μένα 365 για τα λαμογια !!

http://katohika.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες