Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ζαγοράκης - Βρύζας, ξανά μαζί, στην διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. ...;


Αναδημοσιεύω άρθρο απο την ιστοσελίδα της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά", για λόγους ενημέρωσης. Η συγκεκριμένη εφημερίδα, στην σημερινή έκδοσή της, αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα, ότι έχουν ξεκινήσει οι επαφές και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για την επιστροφή του Βρύζα στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και ότι οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν είναι παρελθόν. Αναλυτικά το άρθρο... Εφτά μήνες μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα από τον ΠΑΟΚ, δημιουργούνται και πάλι οι προϋποθέσεις να επιστρέψει στον σύλλογο και να πορευτούν ξανά μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, για να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο τον λαοφιλή Δικέφαλο. Τα ΣΠΟΡ αποκαλύπτουν σήμερα το παρασκήνιο και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για μία τέτοια προοπτική.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο άνδρες βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια εξέλιξη. Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αντιμετωπίζουν με θετική διάθεση μία πιθανή νέα συνύπαρξη τους, με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και στόχο την παραμονή της ομάδας σε ανταγωνιστικά επίπεδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο Ζήσης Βρύζας, που βρισκόταν χθες το βράδυ στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” για το φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Πολωνία, δεν έχει κρύψει ότι θέλει να επιστρέψει. Στο στενό του περιβάλλον, αυτή η επιθυμία παρουσιάζει αυξητικές τάσεις τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να καλλιεργείται στην σκέψη του η επιστροφή στην Τούμπα. Από την άλλη πλευρά και ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποδεχτεί και πάλι τον αδελφικό του φίλο στον ΠΑΟΚ. Οι μήνες που πέρασαν άλλωστε πρόσφεραν και στους δύο την δυνατότητα να εκτιμήσουν γεγονότα, να ζυγίζουν καταστάσεις και να φιλτράρουν καλύτερα τα συμπεράσματα τους.

Τα ΣΠΟΡ γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά για λόγους που εύκολα μπορεί ο καθένας από σας καταλάβει, αρκούνται σήμερα στην αποκάλυψη του θέματος, περιμένοντας μέσα στο άμεσο μέλλον να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζήτημα που θα παρουσιάσει εξέλιξη πολύ σύντομα, από την στιγμή που δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Πρόκειται φυσικά για μία κομβικής σημασίας εξέλιξη, την οποία παράλληλα επιθυμεί και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει, ότι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας, συνεργάστηκαν στενά για να δημιουργήσουν μία ομάδα που άλλαξε επίπεδο, ένα σύνολο που έκανε και πάλι περήφανο τον κόσμο του Δικεφάλου και έφτασε πέρυσι τον Μάιο να κερδίσει την πρώτη θέση στην διαδικασία των πλέι οφ, που οδήγησε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ταυτόχρονα ήταν η βάση για την εκπληκτική μετέπειτα πορεία του ΠΑΟΚ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες