Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Βίντεο από το CNN: Τι προηγήθηκε απο την μολότωφ στον αστυνομικό


- Ήταν το γεγονός που οδήγησε τους διαδηλωτές να πετάξουν μολότωφ στο πρόσωπο του αστυνομικού
- «Σκοτώστε τον» ακούστηκε πριν τυλιχθεί στις φλόγες
- Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και φωτογραφίες...



Οι εικόνες με τον αστυνομικό να φλέγεται κυριολεκτικά έκαναν το γύρο του κόσμου και σόκαραν όποιον τις είδε. Η σκηνή με τη βόμβα μολότωφ να «σκάει» πάνω του και να τον κατακαίει αποτυπώθηκε σοκαριστικά από τον φωτογραφικό φακό.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αυτό από το ireport του CNN. Δώστε προσοχή στο σημείο 0.37




Κάθε νόμισμα, όμως, έχει δυο όψεις. Εξίσου συγκλονιστικό με την επίθεση στον άτυχο αστυνομικό είναι και ένα βίντεο που «ανέβηκε» στη σελίδα του ireport του CNN. Ένα βίντεο με το τι ακριβώς προηγήθηκε της απίστευτης επίθεσης.



Ο αστυνομικός με ακόμη έναν συνάδελφό του μπαίνουν με τις μοτοσικλέτες τους στην πλατεία Συντάγματος, παρασύροντας διαδηλωτές. Η πρώτη μηχανή της ομάδας ΔΕΛΤΑ φαίνεται καθαρά κι από το βίντεο, στο σημείο 0:37, ότι πατάει έναν διαδηλωτή και απομακρύνεται.

Ακολουθεί ο συνάδελφός του με δεύτερη μηχανή, τον έλεγχο της οποίας χάνει και πέφτει στο έδαφος. Η έφοδος των μοτοσικλετών ήταν αυτό που εξαγρίωσε τους διαδηλωτές και πέταξαν τη βόμβα μολότωφ κατά του άνδρα της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Σοκάρει και η φωνή που ακούγεται στο βάθος: «Σκοτώστε τον, σκοτώστε τον» φωνάζει διαδηλωτής. Και τότε, εκτοξεύεται η μολότωφ πάνω στον αστυνομικό.

newsit






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες