Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τι δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Χατζηγιάννη


Mίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο κυπριακό περιοδικό «Must» για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ας δούμε τι ανέφερε...

Με τον Μιχάλη ένιωσα μια ασφάλεια είναι η αλήθεια. Όντως φοβόμουνα μια μακροχρόνια σχέση. Όλα αυτά όμως καταρρίπτονται όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτό αισθάνθηκα με τον Μιχάλη και είναι πολύ σημαντικό ο άνδρας που είναι δίπλα σου να σε κάνει να το νιώσεις αυτό. Προσωπικά, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι παλαιών αρχών, χάρηκα διπλά που ο Μιχάλης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση αυτή. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνει ο άνδρας και μου αρέσει που ο Μιχάλης ανέλαβε αυτή την ευθύνη>>...
Θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις χωρίς κανένα δισταγμό και φόβο. Το βρίσκω πολύ υπεύθυνο και ανδρικό. Ο Μιχάλης, είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως και εγώ άλλωστε. Στη συμβίωσή μας όμως, ξαφνικά τα δύσκολα αυτά συγκρούστηκαν και εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με φυσικό τρόπο» είπε η Ζέτα.

«Έχεις φοβία και με το γάμο!» παρατήρησε στη συνέχεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος, ρωτώντας την αν έχει μπει στη διαδικασία να αντιμετωπίσει αυτή τη φοβία, μιας και ο Μιχάλης έχει αναφερθεί σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στο ενδεχόμενο του γάμου: «Μεγάλη φοβία!» παραδέχτηκε η 32χρονη ηθοποιός. «Γιατί, νομίζεις ότι ο Μιχάλης δεν φοβάται το γάμο;» συνέχισε, τονίζοντας πως «όποια φοβία και να έχεις σε αυτή τη ζωή, μπορεί να βρεθεί ο άντρας που θα στη “μαλακώσει” και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά».

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει ευτυχισμένη στο πλευρό του 31χρονου τραγουδιστή: «Ο Μιχάλης με κάνει καθημερινά ευτυχισμένη. Έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο, χωρίς να πιέζει καταστάσεις να αντιλαμβάνεται πού και πώς πρέπει να κινηθεί. Διεκδικεί πολλά με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, τόσο που να μην μπορώ να του αντισταθώ. Ερωτεύτηκα το ότι κατάφερε να τρυπώσει και να εγκατασταθεί στο μυαλό και την καρδιά μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες