Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;



Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου σχετικά με το αίτημα της Γερμανίας να της δωθεί η Κρήτη, ας παρακολουθήσουμε κάποια πράγματα της επικαιρότητας, για να κατανοήσουμε κάποια πράγματα...

Η Γερμανία ποντάρει στα εξής ευνοϊκά στοιχεία για αυτήν. Η οικονομική κρίση της Ελλάδας και τα χρέη που έχουμε προς αυτήν είναι ένα απο τα βασικά στοιχεία της υπόθεσης. Ποντάρει και στο γεγονός, πως κατέχει στοιχεία απο την Γερμανική δικαιοσύνη, σχετικά με πρόσωπα, καταστάσεις και κόμματα που εμπλέκονται οι Έλληνες πολιτικοί στην υπόθεση siemens, οπότε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης και απειλών. Η Κρήτη έχει στο υπέδαφός της και στην γύρω απο αυτή θαλάσσια έκταση πολύ μεγάλες ποσότητες πετρελαίου (άσχετα που ακόμα και τώρα η κυβέρνηση αρνείται την ύπαρξη του μάυρου χρυσού στην Ελλάς!) οπότε στον κάτοχο της νήσου, προσφέρει οικονομικά έναν παράδεισο. Σε στρατηγικό και στρατιωτικό επίπεδο, η συγκεκριμένη νήσος είναι το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο της μεσογείου και όποιος την κατέχει μπορεί να ελέγξει όλη την περιοχή.



Η διαφήμιση της vodafone και η ερμηνεία της, υπάρχει στο βιντεάκι που παραθέτω. Η τοποθέτηση των δύο συγκεκριμένων σημαιών μέσα στην διαφήμιση, μόνο τυχαία δεν είναι! Πλέον, ο έλεγχος των μαζών γίνεται με υποσυνείδητα μηνύματα για να αφομοιώνονται τα σχέδια των εξουσιαστών απο τις μάζες και να οικειοποιούνται με τα συγκεκριμένα σχέδια. Η συγκεκριμένη διαφήμιση δημοσιοποιήθηκε, απλά για να τεστάρουν τα αντανακλαστικά του ΛΑΟΥ και ευτυχώς ο ΛΑΟΣ απέδειξε πως δεν κοιμάται, άσχετα που θέλουν με την προπαγάνδα τους να τον υπνωτίσουν. Πάντα η συντριπτικές μειοψηφίες ευθύνονται για όλα τα θετικά και για ακόμα μία φορά, έδρασαν ικανοποιητικά. Για αυτό προσπαθείται μία κίνηση για να αφυπνιστεί ο κόσμος.

Ας δούμε, όμως υπάρχει κάποια συνέχεια του θέματος.

Η ανεξαρτησία της Κρήτης έγινε το 1913. Η συνένωση με την Ελλάδα έγινε για 100 χρόνια. Το 2013 τελειώνει η συνένωση και υπάρχει ρήτρα και έχουν το δικαίωμα να κάνουν οι Κρήτες δημοφήφισμα για το αν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάς ή αν αν θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν (το στόρι και για το δημοψήφισμα ακούστηκε και στην τβ απο τον κακαουνάκη πρίν λίγα χρόνια ο οποίος ήταν υπέρμαχος της ιδέας!).

Γίνονται εδώ και δεκαετίες ενέργειες για να ανεξαρτητοποιηθεί για τους λόγους που προανέφερα. Θα χρησιμοποιηθεί και το δίλλημμα...οικονομική κρίση για να είμαστε στην Ελλάς ή οικονομικός παράδεισος, με γεωργία, πετρέλαια, δικό μας νόμισμα; έτσι έχει το στόρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες