Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "SUPERCLASICO"


Η ώρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη πλησιάζει, Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα τεθούν αντιμέτωπες τα μεσάνυχτα της Τρίτης... Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της Ρίβερ θέλουν τον Ντιέγκο Μπουονανότε να μην προλαβαίνει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έτσι ο Αριέλ Ορτέγκα θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο στον χώρο του κέντρου.

Όσον αφορά στην Μπόκα, ο Λούκας Βιάτρι είναι έτοιμος, αλλά αναμένεται να μην τον χρησιμοποιήσει ο Κλαούντιο Μπόργκι στην 11άδα, βάζοντας παρτενέρ του Μαρτίν Παλέρμο τον Πάμπλο Μόουτσε, ενώ αναμένεται να προτιμήσει στην θέση του τερματοφύλακα τον Χαβιέρ Γκαρσία και όχι τον Κριστιάν Λουκέτι.



Όπως πάντα η ένταση είναι μεγάλη και χαρακτηριστικό είναι κατά διάρκεια της προπόνησης της Ρίβερ, οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το "Monumental" και έκαψαν μια φανέλα της Μπόκα, συγκεκριμένα του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.



Οι πιθανές συνθέσεις:



ΡΙΒΕΡ: Χουάν Πάμπλο Καρίσο, Πάουλο Φεράρι, Χονάταν Μαϊντάνα, Αλέξις Φερέρο, Ανταλμπέρτο Ρομάν, Βάλτερ Ασεβέδο, Ματίας Αλμέιδα, Ρομπέρτο Περέιρα, Έρικ Λαμέλα, Αριέλ Ορτέγκα, Μαριάνο Παβόνε.

ΜΠΟΚΑ: Χαβιέρ Γκαρσία, Κριστιάν Σελάι, Ματίας Καρούσο, Χουάν Ινσαουράλντε, Κλεμέντε Ροντρίγκες, Χεσούς Μέντες, Σεμπαστιάν Μπατάλια, Ματίας Χιμένες, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, Πάμπλο Μόουτσε, Μαρτίν Παλέρμο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες