Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ...




Υλικά1/2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα ψιλοτριμμένη
1/2 φλιτζ. μαγιονέζα Hellmann’s
5-6 φύλλα ρόκας ψιλοκομμένα
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
2 πορτοκαλί πιπεριές κομμένες σε φέτες
2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες
2-3 κουταλιές μαργαρίνη
2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
Κόκκους πιπεριού για το γαρνίρισμα


Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα, τη ρόκα, την αμυγδαλόψιχα και το πιπέρι.
Αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα αμυγδαλόψιχας, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180ο C) για περίπου 20 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι-γκριλ λιώνουμε τη μαργαρίνη και ψήνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου συνοδεύοντας με τα ψητά λαχανικά και γαρνίροντας με τους κόκκους πιπεριού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες