Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ;



Κάποιες γυναίκες αρνούνται συχνά το σεξ στο σύντροφό τους, ενώ κάποιες άλλες το κάνουν μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Το σίγουρο είναι ότι όταν μια γυναίκα αρνείται να κάνει σεξ, προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι ότι έχετε κάποιον που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του για σεξ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ειδικά για τους άνδρες αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δέσμευσης των δύο συντρόφων. Έλα όμως που ακριβώς όταν ζητάτε σεξ από την κοπέλα σας, αυτή αρχίζει να το χρησιμοποιεί εναντίον σας.

Κάποιες γυναίκες αρνούνται συχνά το σεξ στο σύντροφό τους, ενώ κάποιες άλλες το κάνουν μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Για τους άνδρες αυτό μοιάζει με σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία. Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια γυναίκα που απλά δε θέλει να κάνει σεξ και σε μια γυναίκα που σκόπιμα το αρνείται. Όταν μια γυναίκα αρνείται να κάνει σεξ, προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους η σύντροφός σας θα μπορούσε να σας κόψει τη … φόρα αλλά και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

Είναι τσαντισμένη

Πρόκειται ίσως για την πιο κοινή αιτία που οι γυναίκες αρνούνται το σεξ. Αν έχετε κάνει κάτι που την έκανε έξω φρενών, η ερωτική απόρριψη μπορεί να μη σημαίνει ότι σας τιμωρεί για να σας στερήσει το μοναδικό πράγμα που πραγματικά (πραγματικά όμως!) σας ενδιαφέρει. Το τελευταίο πράγμα που μια γυναίκα θέλει να κάνει όταν η ίδια νιώθει κάθε είδους αρνητικά συναισθήματα, είτε είναι θυμωμένη, είτε λυπημένη, είτε απογοητευμένη είναι να πάει στο κρεβάτι.

Μπορεί οι άνδρες να έχουν την εκπληκτική ικανότητα να αφήνουν στην άκρη τα δυσάρεστα συναισθήματα και να πέφτουν με τα μούτρα στη … δουλειά, όμως οι γυναίκες το βρίσκουν πολύ πιο δύσκολο να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους και να ερωτοτροπήσουν μαζί σας. Όσο κι αν σας εξιτάρει το άγριο και βίαιο σεξ, η γυναίκα θέλει να ξεπεράσει το θυμό της προτού καταλήξει στο κρεβάτι.

Η λύση είναι να προσπαθήσετε να μάθετε γιατί είναι αναστατωμένη και να τη βοηθήσετε να το ξεπεράσει. Μερικές φορές απλά αναγνωρίζοντας ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος, αυτό είναι αρκετό για να την κάνει να ηρεμήσει. Άλλες φορές ο μόνος τρόπος να βγει από το καβούκι της είναι να κάνετε μαζί της μία από αυτές τις μεγάλες, τις θερμές συζητήσεις, κατά τις οποίες τις επιτρέπετε να μοιραστεί μαζί σας τα συναισθήματά της.

Θέλει να σας πάρει τον αέρα

Αν αποφεύγει το σεξ μαζί σας, δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια προσπάθεια να διεκδικήσει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Και αυτό γιατί αν υπάρχει ένα κομμάτι της σχέσης που οι γυναίκες νομίζουν ότι τις βοηθάει να έχουν τον έλεγχο αυτό είναι το σεξ.

Με λίγα μπορεί η σύντροφός σας να αρνείται να κάνει σεξ μαζί σας για να σας δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο κρεβάτι ή για να αντισταθμίσει το αίσθημα ότι είναι ανίσχυρη σε κάποια άλλη πτυχή της ζωής της. Ίσως να έχει ένα σκληρό αφεντικό, μια αυταρχική φίλη ή μια υπερπροστατευτική μητέρα.

Αν υποψιάζεστε ότι χρησιμοποιεί το σεξ για να σας πάρει τον αέρα, ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε είναι να εκφραστείτε με θαυμασμό για τις σεξουαλικές της επιδόσεις. Αν της δείξετε πόσο καλή τη θεωρείτε στο κρεβάτι, μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το να προσπαθεί να αποδείξει τις ικανότητές της είναι περιττό.

Σας εκμεταλλεύεται

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αρνηθεί το σεξ είναι ότι θέλει να πάρει κάτι από σας. Όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει αυτό που θέλει, ενδεχομένως να καταφύγει στην απόρριψη του σεξ μέχρι να συμφωνήσετε σε αυτό που θέλει. Και συνήθως θέλει κάτι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές δεν πρόκειται να σας πει όχι μόνο και μόνο για να σας πείσει να πετάξετε τα σκουπίδια.

Ο ευκολότερος τρόπος για να της αλλάξετε γνώμη είναι να της δώσετε αυτό που θέλει. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, θα πρέπει να απευθύνετε έκκληση στο αίσθημα της λογικής της. Αν αυτό δε λειτουργήσει, προσπαθήστε να της δώσετε κάτι παρόμοιο με αυτό που θέλει. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ούτε αυτό, ίσως χρειαστεί να εκτονωθείτε με άλλους τρόπους μέχρι να έρθει στα συγκαλά της.

Βαριέται

Θα μπορούσε να αποφεύγει το σεξ μαζί σας γιατί απλά δεν το απολαμβάνει. Ορισμένες γυναίκες αισθάνονται άβολα στην ιδέα να μιλήσουν για το σεξ με το σύντροφό τους, ειδικά όταν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι αντί να σας εξηγήσει τι συμβαίνει, θα μπορούσε απλά να κατεβάσει ρολά.

Για να πάρετε αυτό που θέλετε σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να της προτείνετε κάτι νέο σεξουαλικά. Να την πάτε σε ένα sex shop, να αγοράσετε ένα βιβλίο με προτάσεις για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Αν δείξετε ενδιαφέρον και προσπαθήσετε να κάνει κάποιες αλλαγές, μπορεί να τη φέρετε και πάλι κοντά σας.

Είναι κουρασμένη

Ίσως δεν έχει όρεξη για σεξ γιατί απλούστατα είναι εξαντλημένη. Ίσως θέλετε να το κάνετε πιο συχνά από ό, τι θέλει εκείνη και απλά δεν μπορείτε να συμβαδίσετε. Άλλοι τομείς της ζωής της μπορεί να την απασχολούν πάρα πολύ και να την κουράζουν σε τέτοιο βαθμό που να μην της επιτρέπουν να χαρεί το σεξ όσο συχνά θέλετε.

Για να την ερεθίσετε, χαρίστε της μικρές, χαλαρωτικές απολαύσεις. Κάντε της ένα αφρόλουτρο ή λίγο μασάζ. Αν καταφέρετε να τη χαλαρώσετε, είναι πολύ πιθανό να τη βοηθήσετε να αισθανθεί σέξι. Ή θα μπορούσατε να συμπεριφερθείτε πραγματικά ανιδιοτελώς και να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας στη δική της απόλαυση για μια νύχτα, κάνοντάς την έτσι να αναζητήσει το σεξ την επόμενη φορά.

Επίσης θα μπορούσατε να αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα κάνετε λιγότερο συχνά σεξ. Αντί λοιπόν να την παρενοχλείτε κάθε φορά που έχετε ορεξούλες, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας πού και πού.

Σας απατάει

Υπάρχει τέλος μια πιθανότητα να μη θέλει να κάνει σεξ μαζί σας γιατί έχει σχέση με κάποιον άλλο άνδρα. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έχετε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από την έλλειψη σεξ στη σχέση σας.

Αν υποψιάζεστε ότι σας απατάει (και εννοείται ότι θα πρέπει να έχετε περισσότερους λόγους από την απλή μείωση της συχνότητας του σεξ για να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα) εκφράστε της τις υποψίες σας με ηρεμία και ακούστε την εξήγησή της. Αν ανακαλύψετε ότι όντως υπάρχει κάποιος άλλος, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας ή να προχωρήσετε χωρίς αυτήν



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες