Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΤΡΙΠΛΕΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ....


To NBA βασίζεται στο θέαμα κι όταν τρεις πρωτοκλασάτοι παίκτες βρίσκονται στην ίδια ομάδα, λογικό είναι να τους δοθεί μία σκηνή για να την περπατήσουν μόνοι τους. LeBron James, Chris Bosh και Dwayne Wade παρουσιάστηκαν ως η μαγική τριπλέτα των Miami Heat προκαλώντας άκρατο ενθουσιασμό.



Στην American Airlines Arena βρέθηκαν 13.000 κόσμου που βίωσαν έκσταση, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ το σύνθημα που κρατούσαν στα χέρια ήταν απλό και προς όλες τις κατευθύνσεις: «YES. WE. DID». Οι τρεις All Stars φορούσαν λευκές στολές των Heat κι έδειχναν σαν ροκ σταρς πάνω στη σκηνή που στήθηκε μέσα στο γήπεδο. Κομφετί έπεσαν από την οροφή, η μουσική κυριάρχησε, όπως και η προσπάθεια να πιστέψουν όλοι πως το Miami τα κατάφερε.

«Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Dwayne Wade , ο οποίος έπαιξε το ρόλο του, καλώντας τη διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ ώστε να παραμείνει κι ο ίδιος στην ομάδα. «Δεν γνωρίζαμε πως θα βρισκόμασταν σε μια ομάδα και οι τρεις. Είμαστε όλοι φίλοι. Μιλάμε μεταξύ μας συνέχεια και πρόκειται να είμαστε εδώ για πολύ καιρό», ανέφερε ο LeBron James, η μετακίνηση του οποίου στο Miami ανάγκασε την αστυνομία να φρουρεί το σπίτι του στο Cleveland για τυχόν βανδαλισμούς.

Ο James εξήγησε πως η σχέση των τριών ξεκίνησε το 2003, όταν όλοι τους έγιναν draft, ενώ δυνάμωσε το 2008 στην πορεία των ΗΠΑ προς το χρυσό των Ολυμπιακών Αγώνων. «Πέσαμε στο νερό και τώρα πρέπει να κολυμπήσουμε», ανέφερε από την πλευρά του ο Bosh, ο οποίος μάλλον έθεσε και την πραγματική διάσταση, καθώς οι Heat δυνάμωσαν σε μέγιστο βαθμό, αλλά δεν σημαίνει πως έχουν κερδίσει κάτι πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες.

Όλοι οι αναλυτές του ΝΒΑ, πάντως, καταθέτουν απόψεις και αναφέρουν πως έκανε λανθασμένη επιλογή, όσον αφορά την ικανότητα να τα καταφέρει μόνος του, όπως ο Micheal Jordan, ο Magic Johnson, ή ο Larry Bird. Σ' όλους αυτούς, ο James απάντησε αναφερόμενος στα δαχτυλίδια που έχει κερδίσει ο Pat Riley, ο σπουδαίος προπονητής των παλιών και πολυαγαπημένων Lakers, αλλά και σημερινό αφεντικό του Miami: «Θέλω να κερδίσω κι εγώ μερικά από αυτά»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες