Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΣΑ 6-1...


Ο Ολυμπιακός σκόραρε όποτε ήθελε στο άδειο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Πέτυχε έξι γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε την αδύναμη Μπέσα με 6-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Επόμενος αντίπαλος στην τρίτη προκριματική φάση η Μακάμπι Τελ Αβίβ. To βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

Η είδηση της ημέρας είναι δίχως αμφιβολία η άφιξη του Άλμπερτ Ριέρα στην Ελλάδα. Ο σπουδαίος Ισπανός αριστερός μέσος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από φιλάθλους του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος), παρακολούθησε σε σουίτα τη νέα του ομάδα, η οποία συνέτριψε την ανίσχυρη Μπέσα με σκορ 6-1 στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League.

Το 5-0 στον πρώτο αγώνα επί αλβανικού εδάφους δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης. Ωστόσο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει στο δεύτερο ημίχρονο και τα έξι γκολ, ύστερα από ένα πρώτο μέρος, όπου απουσίαζε η διάθεση. Πού να παίξει ο Ριέρα, ο Ιμπαγάσα και ο Ρόμεντελ; Θα έχουμε... γλέντια! Η πειραϊκή ομάδα έχει, πια δύο ισάξιες εντεκάδες και ο Έβαλντ Λίνεν στη διάθεσή του ένα πληρέστατο έμψυχο δυναμικό, το οποίο θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο με την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου κι ενός επιθετικού.

Τα ερυθρόλευκα γκολ σημείωσαν οι Ντουντού (46', 77'), Ντάρμπισιρ (53'), Μαρέσκα (75', 90') και Φετφατζίδης (88'). Για την Μπέσα, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Λαζαρέβσκι (47'). Με συνολικό σκορ 11-1 (!), ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο.

Πρώτος παίκτης του γηπέδου ήταν ένας που δεν σκόραρε: ο Κέβιν Μιραλάς. Δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο παίκτης, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σεντ Ετιέν. Δεν πέτυχε τέρμα, αλλά έκανε όλα τα άλλα. Ταχύτατος, δημιουργικός, του έλειψε μόνο το γκολ. Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αγωνίστηκε δεξιά στη μεσαία γραμμή.

Στον πάγκο έμεινε ο Αντώνης Νικοπολίδης, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν προτίμησε τον Ούρκο Πάρντο για βασικό τερματοφύλακα. Είναι δεδομένο πως ο Βελγοϊσπανός θα πάρει αρκετές ευκαιρίες τη νέα σεζόν.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 29 Ιουλίου, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών φαληρικό γήπεδο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα εκτίσουν τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Ισραήλ στις 5 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως από τα επίσημα του γηπέδου είδε τον αγώνα ο Ριβάλντο, μαζί με τη σύζυγό του!


Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ντουντού, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μαρέσκα.

Αναπληρωματικοί: Nικοπολίδης, Μοδέστο, Ντάρμπισιρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Επστάιν, Γ. Παπαδόπουλος.

Μπέσα (Σπετίμ Ντούρο): Μπακάι, Αλίγιου, Γιακούπι, Λαζαρέβσκι, Φερίζοβιτς, Χαντζίμπουλιτς, Πότσι, Ντεμπί, Τσικαλέσι, Ντος Σάντος, Οσμάνι.

Aναπληρωματικοί: Σέχι, Χότζα, Τράγκα, Στίνι, Τσελχάκα, Κρασνίκι.

Διαιτητής: Λι Πρόμπερτ (Αγγλία)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες