Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΠΑΙΝΤΕΡ-ΜΑΝ;;;


Με την αποχώρηση του σκηνοθέτη Sam Raimi και του πρωταγωνιστή Tobey Maguire, το επόμενο project του «Ανθρώπου Αράχνη» έμεινε ακέφαλο προς το παρόν. Σκηνοθέτης βρέθηκε ήδη και τώρα η Columbia Pictures, μετά από μήνες αναζητήσεων, μάλλον βρήκε και πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Deadline.com, η Columbia Pictures ανακοίνωσε την επίσημη λίστα με ηθοποιούς που σκέφτεται σοβαρά για το ρόλο του Spider-Man. Να θυμίσουμε εδώ ότι το στούντιο ψάχνει ένα νέο πρόσωπο που θα δώσει άλλο αέρα στο... αραχνοειδές franchise, επείδη δε μιλάμε για ένα ακόμα sequel, αλλά για επανεκκίνηση ολόκληρης της σειράς.



Οι υποψήφιοι για το ρόλο είναι: ο Jamie Bell (ο γνωστός σε όλους μας «Billy Elliot»), ο Anton Yelchin («Star Trek», «Εξολοθρευτής: Σωτηρία»), ο Aaron Johnson («Kick-Ass»), ο Andrew Garfield («Ο Φανταστικός Κόσμος Του Δρ. Παρνάσους»), ο Logan Lerman (ο έφηβος Περσέας... «Percy Jackson») και ο Alden Ehrenreich (που πρωτοείδαμε στο περσινό «Tetro» του Francis Ford Coppola).


Σίγουρα ο Bell και ο Yelchin είναι τα φαβορί και όντως τα ονόματά τους έχουν ακουστεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό, αλλά κανείς δεν μπορεί να ποντάρει στην απόφαση των μεγάλων κεφαλιών του στούντιο για το φρεσκάρισμα ενός πολύ κερδοφόρου franchise.


Ο σκηνοθέτης Marc Webb («(500) Μέρες Με Τη Σάμερ»), πάντως, ήταν προσωπική επιλογή του παραγωγού Avi Arad, εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο μπορεί να χειριστεί την εφηβική ψυχοσύνθεση και τα νεανικά δράματα. Το σενάριο έχει γράψει ο Jamie Vanderbilt («Zodiac») και η ταινία θα είναι (φυσικά!) σε 3D.


Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε το όνομα του πρωταγωνιστή αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Την ταινία θα δούμε στις αίθουσες κάποια στιγμή το 2012.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες