Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Στο “χορό” των αφιερωμάτων για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μεγαλύτερου pop star του πλανήτη, μπαίνουν τα τηλεοπτικά κανάλια, με “πρωταγωνιστές” τον Alpha και τον ΣΚΑΙ.



Ο Alpha αφιερώνει το βράδυ της Παρασκευής στο θρύλο της Pop, Michael Jackson! Μια νύχτα αφιερωμένη στο μεγάλο είδωλο που συγκλόνισε με τα τραγούδια του, που αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης όσο κανείς άλλος, που προκάλεσε με τη θυελλώδη ζωή του και που άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα με το τραγικό τέλος του.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, έναν χρόνο από τον αιφνίδιο θάνατο του Βασιλιά της Pop, Michael Jackson, o Alpha μας παρουσιάζει τον μύθο, τα μυστικά του αλλά και τις αλήθειες του, μέσα από μια ξεχωριστή συνέντευξη που έδωσε το 2003, αλλά και ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2009 και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση
Στις 23:00, θα προβληθεί η περίφημη συνέντευξη του Michael Jackson, «Michael Jackson: Η ζωή μαζί του», στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ, γνωστό για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έχει κάνει με διάσημα πρόσωπα. Σε μια συνέντευξη χωρίς περιορισμούς και απαγορευμένες ζώνες, ο Michael Jackson μιλά για όλα, για τις φήμες για την προσωπική του ζωή καθώς και για τις προσπάθειές του να αλλάξει το χρώμα του δέρματός του. Σε αυτή τη συνέντευξη-ντοκιμαντέρ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο άβατο της Neverland.

Στις 24:00, θα προβληθεί το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Ζακ Περέτι «Οι τελευταίες ημέρες του Michael Jackson - Τα πραγματικά γεγονότα».

Ο δημοσιογράφος διερευνά τα γεγονότα κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής του Βασιλιά της Pop, εστιάζοντας στην περίοδο από την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας του έως και τον αιφνίδιο θάνατό του. Το σπάνιο υλικό αλλά και τα πρόσωπα κλειδιά που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ ξετυλίγουν με έναν μοναδικά αποκαλυπτικό τρόπο το κουβάρι μυστηρίου του τραγικού επίλογου του Michael Jackson.

Βραδιά αφιερωμένη στον Michael Jackson, ένα χρόνο από τον θάνατό του, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, από τις 23:00, στον Alpha.

Τρεις εκπομπές ο ΣΚΑΪ για τον Michael Jackson


Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον η τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσιάζει τρεις εκπομπές αφιερωμένες στο «Βασιλιά της Ποπ». Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 19.00 προβάλλεται η εκπομπή «Οι τελευταίες μέρες του Μάικλ Τζάκσον».

Η εκπομπή του E!Entertainment προσπαθεί να ανακαλύψει τις αιτίες του θανάτου του «Βασιλιά της Ποπ», σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα όλων των εποχών.

Ο ξαφνικός θάνατος του Michael Jackson προκάλεσε σοκ παγκοσμίως. Κι ενώ καθημερινά ανακύπτουν ολοένα και περισσότερα ερωτήματα για την αιτία του θανάτου του, έρχονται στην επιφάνεια διάφορα θέματα της εκκεντρικής ζωής του.

Ακολουθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 14.00 άλλη μία εκπομπή του E!Entertainment με τίτλο «Michael Jackson : που πήγαν τα λεφτά;» Η εκπομπή αποκαλύπτει την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο αστέρας της ποπ, η οποία φημολογείται πως αγγίζει τα 300-500 εκατομμύρια δολάρια σε χρέος! Τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον με την περίφημη Neverland; Θα σταθεί ικανή η ραγδαία αυτή αύξηση των πωλήσεών του για να γλιτώσει τον μοναδικό αυτό παιδότοπο από τη χρεοκοπία;

Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Michael Jackson βρισκόταν στα όρια της χρεοκοπίας! Ο θάνατός του, όμως, απογείωσε τις πωλήσεις των δίσκων του και το βίντεο της τελευταίας του πρόβας αναμένεται να διατηρηθεί στην κορυφή για πολλά χρόνια ακόμα.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 15.00 η Οπρα αφιερώνει την εκπομπή της στον αξεπέραστο Michael Jackson: το αμερικάνικο είδωλο, τον μεγαλοφυή μουσικό. Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο talk show της Αμερικής «Τhe Oprah Winfrey show» έχει ετοιμάσει μία εκπομπή γεμάτη από αναμνήσεις για το «Βασιλιά της Ποπ».

Για πρώτη φορά η Oprah αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του, και παρουσιάζει αποσπάσματα από μια συνέντευξη που της παραχώρησε ο Βασιλιάς της ποπ το 1993.

Τη συναρπαστική αυτή συνέντευξη, γυρισμένη μέσα στο πάρκο Neverland, παρακολούθησαν σχεδόν 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, όμως, θα ακουστούν όσα ειπώθηκαν αφού έσβησαν οι κάμερες. Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές ιστορίες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ άλλοτε και δεν θα διστάσει να πει για το πώς ένιωσε η βασίλισσα της τηλεόρασης δίπλα στο βασιλιά της ποπ.


Limit down η ΕΡΤ με το Μουντιάλ

Μεγάλη πτώση παρουσίασαν τα νούμερα τηλεθέασης την Τετάρτη (23/6) στην ΝΕΤ και στην ΕΤ1 με τους αγώνες του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα τα απογευματινά ματς Αγγλία - Σλοβενία (ΝΕΤ) και ΗΠΑ - Αλγερία (ΕΤ1) έφτασαν μέχρι 19,3% και 6,6% αντίστοιχα.


Τα βραδινά παιχνίδια Γερμανία - Γκάνα (ΝΕΤ) και Αυστραλία - Σερβία (ΕΤ1) έκαναν μέχρι 12,9% και 6,1% αντίστοιχα. Μιλάμε δηλαδή για τρελή... βουτιά στα ποσοστά συγκριτικά με τις προηγούμένες ημέρες που κυμαινόντουσαν κοντά στο 30%.

Στο σύνολο η ΝΕΤ έκανε 6,2% και η ΕΤ1 3,1%. Πρώτο ήταν το MEGA με 25,7%, δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 14,8%, τρίτο το ALTER με 11,1% και ακολούθησε ο ALPHA με 10,4%, το STAR με 9,6%, ο ΣΚΑΪ με 4,1% και η ΕΤ3 με 3,3%.



Αυλαία "Με το δεξί" με Καραμέρο - Χαριτάτο

Η εκπομπή ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ολοκληρώνει την πορεία της γι' αυτή τη σεζόν το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 10 το βράδυ. Σε αυτή την τελευταία εκπομπή, η έκπληξη θα είναι διπλή για την επιλεγμένη οικογένεια αφού βοηθοί του Σπύρου Σούλη θα είναι το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος!


Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, η ομάδα του και οι δύο. guest εργάτες της εκπομπής θα συναντήσουν την Ιωάννα, μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα δυο της παιδιά σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι που δεν έχει συντηρηθεί εδώ και 40 χρόνια!

Το σπίτι χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και θα χρειαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για να το μεταμορφώσουν. Έτσι, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος θα βοηθήσουν τον Σπύρο Σούλη στην κατεδάφιση του σπιτιού, προκειμένου να ξαναχτιστεί από την αρχή. Μέσα σε λίγες μέρες, οι άνθρωποι της εκπομπής θα καταφέρουν να χαρίσουν στην Ιωάννα και τα παιδιά της το σπιτικό που πάντα ονειρεύονταν.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες