Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΙ 17 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ...


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν θα ενισχύσει τελικά την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των Ανδρών στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία το διάστημα 28/8-12/9. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας, ανακοίνωσε τους 17 παίκτες της προεπιλογής με το όνομα του γκαρντ του Ολυμπιακού να μην είναι στη λίστα, καθώς ο "ερυθρόλευκος" πλέι-μέικερ ζήτησε σε επικονωνία που είχε με τον Λιθουανό προπονητή να μην τον συμπεριλάβει, προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και να πάρει "ανάσες" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επιστρέφει στην Εθνική (παίρνει τη θέση του Γιάννη Καλαμπόκη), όπως και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Παναγιώτης Βασιλόπουλος που λόγω τραυματισμού απουσίασαν από το περσινό Ευρωμπάσκετ, ενώ ο Ιαν Βουγιούκας προτιμήθηκε από τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Μετά από τρία χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοση του στην Ισπανία, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Νίκος Παππάς του Κολοσσού.

Η Εθνική Ανδρών θα συγκεντρωθεί στις 18 Ιουλίου και θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του Γιόνας Καζλάουσκας και του συνεργάτη του, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά οι 17 παίκτες της προεπιλογής: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Κώστας Τσαρτσαρής (Παναθηναϊκός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Παναθηναϊκός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ουνικάχα Μάλαγα), Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός), Λουκάς Μαροκεφαλίδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νίκος Ζήσης (Μοντεπάσκι Σιένα), Κώστας Βασιλειάδης (Ξακομπέο), Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι), Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος), Νίκος Παππάς (Κολοσσός Ρόδου).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες