Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

KONTΡΕΡΑΣ:ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE...


Ευοίωνο το μέλλον του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός που σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδα, στην ήττα στο «Αλκαζάρ», τόνισε η πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει με νίκες, ενώ υποστήριξε ότι ο μεγάλος στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ολα αυτά σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».


Αρχικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και το γκολ που πέτυχε: «Το μοναδικό θετικό ήταν αυτό το γκολ. Θεωρώ ότι η γενική λειτουργία της ομάδας ήταν ικανοποιητική αλλά για εμάς που διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα πριν τρεις αγωνιστικές είναι ανεπίτρεπτο οι συνεχόμενες ήττες».

Για τις συνεχόμενες ήττες την τελευταία περίοδο: «Δεν πιστεύω ότι ευθύνονταν η διαιτησία ή οι απουσίες παικτών. Μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η ήττα από τον Άρη, ήταν η πρώτη και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο επίπεδο και την αγωνιστική φόρμα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Χωρίς αμφιβολία και η ήττα από την ΑΕΚ έπαιξε ρόλο αλλά δεν μπορούσαμε να κατηγορήσουμε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα τριάντα πρώτα λεπτά εκπληκτικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ σε μία στιγμή κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος και να προηγηθεί. Εμείς και στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα είχαμε εξαιρετική παρουσία αλλά δεν μπορέσαμε για την ανατροπή».

Για την αιτία της αγωνιστικής κάμψης: «Όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά δεν οφείλονταν σε έναν τομέα. Όταν γίνεται ένα λάθος οφείλεται στην λειτουργία όλης της ομάδας και το ίδιο ισχύει και στα καλά σημεία. Δεν ήταν μόνο η άμυνα που βοηθούσε στο να μην δεχθούμε γκολ αλλά και οι επιθετικοί, ο τερματοφύλακας. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια, να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές και υψηλό βαθμό συνεργασίας»

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου: «Η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια άσχετα αν δεν ήρθε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με συγκέντρωση μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν, να πετύχουμε ένα-δύο γκολ και να πάρουμε νίκες».

Για τους στόχους εν όψει πλέι οφ: «Η έξοδος στο Champions League είναι ένα στόχος αλλά και των υπόλοιπων. Σίγουρα μπορεί οι αντίπαλοι μας να έχουν ένα ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι σε εμάς αλλά κι εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος για την απογοήτευση του κόσμου της ομάδας: «Κάποιος ζητάει συγνώμη όταν κάνει κάτι κακό, δεν έχουμε κάνει κάτι κακό. Μοιραζόμαστε την απογοήτευση των φιλάθλων, κι εμείς ήμαστε απογοητευμένοι. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν σε κάθε αγώνα το καλύτερο για να υπερασπιστούν τον ΠΑΟΚ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες