Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μ. Δευτέρα (29/03), με γενικά χαρακτηριστικά τη σταδιακή εξασθένηση των βορειοδυτικών ανεμών και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα βόρεια.


Αναλυτική πρόγνωση :

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και νωρίς το πρωί τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στα Νησιά του Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς κελσιου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση στα βόρεια από το μεσημέρι και η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς κελσιου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα, ενώ η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς κελσιου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις και, κυρίως στα βόρεια, τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς κελσιου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες