Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

AΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...


Η Ευρώπη απελευθερώνεται «ηθικά» η Ισλανδία όμως μαζεύει τα… λουριά!

Το φεμινιστικό κίνημα είναι ιδιαίτερα ισχυρό, και το τελευταίο του κατόρθωμα είναι να απαγορευτεί δια… νόμου το στριπτίζ στα νυχτερινά μαγαζιά.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα από το ισλανδικό Κοινοβούλιο την περασμένη Τρίτη με το επιχείρημα πως αποτελεί προσβολή το γεγονός πως μια επιχείρηση κερδίζει χρήματα από τη γύμνια των υπαλλήλων της.


«Είμαι πραγματικά ευτυχής για το γεγονός ότι η Ισλανδία γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρώπης που κάνει αυτό το βήμα», δήλωσε η βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Στέινουν Βάλντις Οσκαρσντότιρ.

«Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτά τα κλαμπ είναι πολλές φορές θύματα τράφικινγκ και άλλων μορφών εκμετάλλευσης» και συνέχισε:

«Έχω μελετήσει τον χώρο για περισσότερα από 15 χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν συνάντησα ποτέ μου μια γυναίκα που να θέλει να το κάνει», κατέληξε.

Βέβαια τα μαντάτα του κοινοβουλίου δε βρήκαν χαρούμενους τους ιδιοκτήτες τέτοιου είδους κέντρων όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο!

«Θέλουν να μας κλείσουν γιατί πιστεύουν ότι τα κλαμπ ελέγχονται από το οργανωμένο έγκλημα. Αλλά όσο κι αν έψαξε η αστυνομία δεν βρήκε ποτέ κάτι αξιόποινο», υποστήριξε ένας εξ αυτών.

«Οι βουλευτές συμπεριφέρονται σαν τον Νέρωνα. Η Ρώμη καίγεται κι αυτοί παίζουν άρπα», διαμαρτύρονται.

Ο αριθμός των κλαμπ βέβαια στην Ισλανδία είναι μονοψήφιος και οι λίγοι ιδιοκτήτες τους επισημαίνουν ότι έχουν ήδη χτυπηθεί πολύ από την οικονομική κρίση για να αντέξουν ακόμη ένα χτύπημα.

Σκληρή η νύχτα τελικά…!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες