Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Ο δραματικός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έκανε τα καλύτερα νούμερα από τις όλες τις αθλητικές μεταδόσεις



Συγκεκριμένα το ΠΑΟ - Ολυμπιακός που έδεξε η ΝΕΤ έφτασε μέχρι 18,5% στο τελευταίο τέταρτο. Από κει και πέρα ο αγώνας ΟΦΗ - Πιερικός (ΕΤ3) για την Β' Εθνική έκανε μέχρι 6,4%, ενώ ακολούθησαν με 5,9% η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γκολ χωρίς σύνορα» και η παράλληλη μετάδοση των δύο αγώνων της Α1 μπάσκετ Τρίκαλα - ΠΑΟ και Ηλυσιακός - Καβάλα (ΕΤ1).

Το ματς Σαραγόσα - Εσπανιόλ για το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (ΣΚΑΪ) έκανε μέχρι 5,2%, ενώ η «Κερκίδα του Σαββάτου» (ΕΤ1) έφτασε μέχρι 3,7%. Τέλος ο αγώνας μπάσκετ Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (ΣΚΑΪ) για την Α1 έκανε έως 2,2%.

Σούπερ «Στην υγειά μας», καλή πρεμιέρα «Με το δεξί»

Εκτός αθλητικών μεταδόσεων την παράσταση στην τηλεθέαση έκλεψε η εκπομπή της ΝΕΤ «Στην υγειά μας» που έφτασε μέχρι 33,7%. Η πρεμιέρα του Σπύρου Σούλη στον ΑΝΤ1 «Με το δεξί» κατάφερε και έφτασε μέχρι 22,2%. Πάντως στα κοινά 15-44 η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε μέχρι 31,5%.

Πάσχα με πρωτάθλημα Ολλανδίας στο ΣΠΟΡ+

Το Μ. Σαββάτο (3/4) και την Κυριακή του Πάσχα (4/4) το ΣΠΟΡ+ θα μας προσφέρει απευθείας τρεις αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Το Μ. Σάββατο στις 19.45 θα δούμε τον αγώνα Φένλο - Τβέντε, ενώ την Κυριακή του Πάσχα στις 13.30 θα μεταδοθεί το ματς Ντεν Χάαγκ - Άγιαξ και στις 15.30 ο αγώνας Βίλεμ - Αϊντχόφεν.

«Πονοκέφαλος» η Formula 1

Στην ιστορία πέρασε και το δεύτερο φετινό Γκραν Πρι της Formula 1 που έγινε στην Μελβούρνη τηα Αυστραλίας. Το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν έχει λυθεί και μέχρι στιγμής το ένα Γκραν Πρι (το πρώτο στο Μπαχρέιν) το είδαμε live μέσω του Web TV του ΑΝΤ1 (και σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι), ενώ το δεύτερο Γκραν Πρι μεταδόθηκε απευθείας από ιστοσελίδα την Κυριακή (28/3) το πρωί με απευθείας σχολιασμό των όσω συνέβαιναν στην πίστα.


Πάντως πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί δεν γίνεται οι φαν της Formula 1 να περιμένουν κάθε Γκραν Πρι από που θα μεταδοθεί και να βρίσκεται η λύση μέσω του διαδικτύου. Επόμενο Γκραν Πρι είναι το Μ.Σάββατο (3/4) και την Κυριακή του Πάσχα (4/4) στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας και θα περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί λύση με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Συνέλευση στην ΕΡΤ

Τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 14:00 στο Στούντιο Ε οι εργασιακοί εκπρόσωποι της ΝΕΤ και της ΕΡΑ συγκαλούν συνέλευση για το ζήτημα των συμβασιούχων.


Φινάλε για τη σειρά "24"

“Τίτλοι τέλους” θα πέσουν στις 24 Μαΐου στη δημοφιλή σειρά 24 η οποία βρίσκεται στην όγδοη σεζόν. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να γυριστεί μια ταινία του 24.


Η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει με την προβολή 11 επεισοδίων χωρίς διακοπή κάθε Δευτέρα βράδυ από το Fox TV.
Συγκινημένος ο πρωταγωνιστής Kiefer Sutherland είπε μέσω ανακοίνωσής του “αυτός ήταν ρόλος ζωής και ποτέ δε θα καταφέρω να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για αυτούς που με βοήθησαν. Μελλοντικά εγώ και ο παραγωγός Howard Gordon σκεφτόμαστε να κάνουμε ταινία το 24”.

Το 24 ξεκίνησε το 2001 και κάθε επεισόδιο αντιπροσωπεύει μια ώρα από τη ζωή του Jack Bauer, ο οποίος ως πράκτορας προσπαθεί να προστατέψει τον κόσμο από δολοφόνους και τρομοκράτες.

Εξήντα οκτώ βραβεία Emmy έχει κερδίσει συνολικά με τον πρωταγωνιστή της να έχει προταθεί 7 φορές ως ο καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά.

Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια των ετών το ενδιαφέρον του κοινού άρχισε να μειώνεται με αποτέλεσμα την περσινή σεζόν να κυμανθεί στα 13 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη φετινή να πέσει στα 9 εκατομμύρια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες